Hvordan skygge pannen med sminke

 

1.

Først må du bruke basen din eller fargestiftelsen. Dette gjøres best med hånden din til å varme opp til kroppstemperatur for lettere utjevning. Bland til ytre kantene av ansiktet for å unngå demarkering.

2.

For en lang panne, bruk prikker i mørkere nyanse om en halv tomme under håret, rundt den øvre delen av pannen. Dette gjør at pannen ser kortere ut.

3.

For å blande riktig, trekk sminken nedover mot hårlinjen din i en feiende bevegelse. Unngå rettstrekk eller sminkefaren din vil bli merkbar.

For et bredt panne, legg små punkter i mørkere nyanser til sidene av pannen langs templinjer. Dette vil gjøre pannen se lenger og tynnere.

5.

For å blande riktig, trekk sminken inn mot midten av pannen og opp i en lett feiende bevegelse. Unngå rette slag, da dette vil gjøre din mørkere linje mer synlig.

6.

For begge typer panne er det siste trinnet å bruke pulveret. For å gjøre dette, bare pudder pulveret på ansiktet med pusten din og blend utover mot kanter av ansiktet. Du har nettopp forandret måten pannen ser ut.

Tips og advarsler

  • Unngå å overføre på mørkere nyanser, da dette vil gjøre forskjellen i farge mer merkbar. Hvis du ikke klarer å finne en nyanse litt mørkere enn din normale farge, kan du blande en øye sminke med grunnlaget i små mengder for å skape ditt eget fargestoff.
  • Skygge et panne med sminke er bra for de som har et bredt eller langt panne. Ved å bruke disse trinnene kan du fokusere på andre aspekter av ansiktet ditt i stedet for pannen.