Hvordan bli kvitt strekkmerker med mesoterapi

 

1.

Lær alt du kan om mesoterapi. Kosmetiske prosedyrer endrer ikke utseendet på strekningene dine, men din selvtillit. Det er viktig å være en informert pasient.

2.

Vet at medisinen og næringsstoffer injisert av kosmetisk kirurg reparere det revet bindevevet på overflaten av strekkmerker. Formelen fremmer også ferskt kollagen for å vokse. Dette kollagenet erstatter strekkmerkene over tid.

3.

Kontakt kosmetiske kirurger til du finner en som spesialiserer seg på mesoterapi. Spør hvor mange timer de har brukt til å gjøre prosedyren og deres kvalifikasjoner. Se også på før og etter bilder av deres arbeid.

4.

Diskuter dine forventninger. Se om legen din er enig i at strekkmerker kan elimineres. Diskuter hvor mange behandlinger du trenger og hvor lenge effektene varer.

5.

Veier kostnaden for mesoterapi for å se om det er ' s verdt det for deg. Hver behandling går typisk mellom $250 og $350. Du kan trenge 10 til 15 behandlinger for å bli kvitt strekkmerker. Så det legger til.

6.

Plan for mesoterapi behandlinger Injeksjonene er relativt smertefrie. Du kan komme tilbake til arbeid umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Du kan oppleve noen mindre blåmerker som følger mesotherapy.
  • Strekkmerker er forårsaket av konstant trykk på huden din. Kilden kan være vekttap eller gevinst, graviditet eller rask endring av muskeltonen din. Ettersom huden din gjentatte ganger strekkes, resulterer det til slutt i dype tårer i fibrene og kollagenet. Mesoterapi er en revolusjonerende kosmetisk prosedyre som kan eliminere strekkmerker for godt.