Hvordan få håret til å vokse raskere for menn

 

1.

Vask håret en til tre ganger i uken. Vask håret daglig kan strippe hodebunnen av naturlige oljer og tørke håret ditt og forårsake brudd. Begrens antall ganger du vasker håret ditt ukentlig, avhengig av hvor naturlig oljeholdig håret ditt er.

2. Bruk en liten mengde sjampo. For å få håret til å vokse raskere for menn, vil du være sikker på at du ikke overmåler håret ditt med sjampo. For mye sjampo kan også tørke håret ditt og forårsake splitte ender og brudd.

3.

Påfør balsam til endene på håret ditt. Folk pleier å bruke balsammen først og fremst til toppen av hodet. Sørg for at du bruker balsam til endene av håret ditt for å holde dem sunne og unngå brudd.

4.

Trim splittene hver seks til åtte uker. Et annet skritt i å gjøre håret vokse raskere for menn er å sørge for at du får dine splitte ender trimmet med jevne mellomrom. Å få splittet ender og dødt hår vil hjelpe den generelle helsen til håret ditt.

Lære å gjøre håret vokse raskere for menn er enkelt å gjøre hvis du følger noen enkle trinn. Å ha et fullt hode av sunt hår er et trekk ettertraktet av de fleste menn. Uansett hårklipp du velger, å finne måter å få håret til å vokse raskere for menn, er en fin måte å bygge selvbilde på. Å ha hår som tar for alltid å vokse, er frustrerende for alle, så det er viktig å lage god hårpleie som en del av rutinen.