Teenage Girls 'frisyrer

 

Gjør bølger

Hvis du ikke har naturlig bølget hår og vil eksperimentere og se hvordan det ser ut på deg, kan du lett få utseendet med et krøllejern. Grupp håret ditt til deler som handler om to tommer bred. Legg krøllejernet forsiktig ved røttene av håret ditt og sakte bevege deg ned, og sørg for at klemmen skaper en bølge i håret. Når bølgene er opprettet, kan du bruke hårspray for å gjøre håret ditt skinnende og for å sikre at bølgene varer lenger.

Twist It

Hvis du er lei av bølger og krøller, kan du prøve å vri håret ditt for å skape en mer uvanlig frisyre. Først bør du vaske håret ditt og påføre teksturiserende spray eller krem ​​på det mens det er fuktig. Etter at håret ditt har lufttørket, ta kammen din og del den i to eller tre tommers seksjoner. For hver seksjon, del håret i to og vri dem rundt hverandre. Når du er ferdig med å gjøre dette til alle seksjonene, kan du bestemme om du vil ha håret løs eller sette det i en hestehale.

Klipp det

Hvis du er trøtt av ditt lange hår og tror du har ansiktet for det, kan du alltid få en kort frisyre. Etter at du har bestemt deg for om du skal få en bob, en pixie cut eller en annen kort stil, er det mange måter du kan endre utseendet på, basert på hva du vil. Hvis du vil lage et mer edgy utseende, vil du kan gjøre det spikete eller separate biter av håret ditt i biter. Bare sett gel eller mousse inn i håret ditt etter vasking. Etter å ha tørket håret ditt, bruk fingrene eller en kam for å lage pigger. Du kan også farge håret og markere det hvis det er bra med foreldrene dine og ikke bryter med noen av skolens retningslinjer.

Dette er bare noen ideer for tenårings frisyrer, men sørg for å sjekke ut favorittmagasiner, TV-programmer og filmer for å finne utseende som du tror vil utfylle ansiktet ditt og mote stilen din. Tenåringer er beryktet for å ha lyst til å bytte ut blikket for å formidle sitt humør, utfylle deres antrekk eller passe uansett hvilken sosial funksjon de skal. Så det er viktig å ha en frisyre som ikke krever mye vedlikehold, kan endres raskt uten å skade håret eller ta mye tid eller penger. Heldigvis som tenåring kan du lettere eksperimentere med farger og stiler som du prøver å finne ut hvilken stil som ser ut og føles best på deg.