Ulike hår stiler for tenåringer

 

Lang og innramming

Langt hår er definitivt et enkelt 'gjør for tenåringsjenter fordi det kan være vask og ferdig, kan enkelt settes opp for videregående idrett og kan være en down-do eller opp -Dår for videregående danser. Bruk den rett, delt i midten, på siden eller på hvilken måte. Med krøller, spray med permisjon for å holde det skinnende hele dagen. Håret kan kuttes rett på bunnen, men et bedre utseende for tenåringer å ha hårvolum er å ha håret avrundet på spissene og en liten bit av innramming av lagene rundt ansiktet. Stilen kan også kobles med bangs.

Pixie Whisps

Hvis du liker Keira Knightley og Rhianna s wispy pixies, kan dette være en titt for deg. Denne frisyren er kort, men likevel feminin og veldig lett å ta vare på. Hvis håret ditt er rett, bløt tørr om morgenen, ta det med en dime-størrelse dråpe gel, og du er ferdig. Hvis du har krøllete hår: Rett, deretter tousle. Snittet av kuttet er det som gir det en feminint utseende. Et annet alternativ for styling av denne kuttet er å glatte det tilbake og sette på panne. Uansett, mindre enn 10 minutter er alt det tar for denne stilen, som er perfekt for en tenåringspike før skolen.

Bob < / h2> Bobben er en klassiker. For en oppdatert, elegant versjon, prøv noe som Laguna Beach-stjerne Kristin Cavallari. Denne kuttet kan bæres rett eller med bølger, noe som gjør at en tenåring kan gjøre et annet utseende med samme kutt gjennom hele Skolebukken. Børst på brystet til siden eller trekk dem tilbake og fest dem med et klips for å lage en forankring. Hakkede lagene legger til ungdom og spunk til en klassisk do.

Joan Jett Style

Den nesten -mullet 'ligner på Joan Jetts signaturstil. Kristen Stewart (Twilight) bringer utseendet tilbake som en tenåringspike i hennes skildring av Joan Jett. Becau se toppen har de korteste lagene og bunnen - som faller til skuldrene eller over - er tynn og skraggly, kan stilen forveksles med en mullet. Sidebrytende knopper bidrar ofte til å gjøre stilen mer feminin og skille den tydelig fra sin møllefetter.

Angle Cut

Den lange til korte bobben er en bob som er lengre foran og gradvis blir kortere i baksiden. Utseendet skaper dybde og er spesielt godt hvis du har tynt hår som ser trangt ut i ryggen da det blir lengre. Du må style håret glatt rett med en bestemt del for å få mest mulig ut av dette kuttet. Paris Hilton utnytter den sofistikerte stilen. Tips: Vær sikker på at du er klar for styling grenser for denne kuttet. Å trekke håret tilbake i en hestehale er ikke et alternativ, så kuttet kan ikke passe til en sporty-tenåringens livsstil. Teen jenter kan ha en vanskelig tid å finne en frisyre som passer til en videregående livsstil. Å komme opp tidlig, løpe sent, spille sport midt på dagen på P.E. og å gå på skole danser er alle faktorer som trenger hensyn ved å velge en frisyre for dagen eller en haircut for hele året. Her er noen hår stiler som fungerer bra for tenåringsjenter og videregående liv.