Hvordan bli kvitt Chapped Lips Without Lip Balm

 

1.

Legg en liten mengde margarin på tannbørsten og ta den med på leppene dine. (Hvis du ikke har margarin og egentlig er i klemme, bruk varmt vann.)

2.

Gni tannbørsten mot leppene dine. Ikke vær for grov. Ditt mål her er bare å exfoliere død hud. Skru av i sirkulære bevegelser har en tendens til å hjelpe.

3.

Damp det rene håndkleet med varmt vann og tørk leppene dine i en retning.

4.

Hold rent håndkle mot leppene dine. Når du har tørket, vil du holde det håndkleet mot leppene dine i 20 til 30 sekunder. Dette vil forsegle leppens fuktighet.

5.

Legg til en lag av usaltet margarin for å fullføre prosessen med å kvitte seg med lekkede lepper uten å bruke leppebalsam.

Tips og advarsler

  • Hold rør av Chap Stick i din bad, bil, veske, ved nattbordet og i skoleposen eller på kontoret. På den måten vil du aldri bli fanget med skremmende lepper igjen. Du vil alltid ha leppebalsam.
  • Kurer lekkede lepper før de bløder. Når de bløder, må du påføre et desinfeksjonsmiddel og vente på at de skal scab.
  • Chapped lepper er ubehagelige. Spesielt når du ikke har Chap Stick. Lippene dine brenner langsomt, du slikker dem og leter etter lettelse, og et øyeblikk brenner de igjen. For ikke å nevne at man kan bruke en liten formue på Chap Stick, da de små rørene bare virker å forsvinne. Her er hvordan å kvitte seg med lekkede lepper uten leppebalsam.