Frisyrer for kvinner av farge

 

Braids

Braids har vært en populær frisyre brukt av kvinner av farge i mange år. Populariteten av flette frisyrer resulterer i stor grad av deres allsidighet og enkel vedlikehold. Braids er gode måter å gi håret en ro fra hårde styling teknikker.

En forlengelse er en vanlig teknikk som brukes til å flette håret. Det innebærer å feste biter av syntetisk eller menneskehår i dine naturlige fletter for å gi lengde og fylde. Forlengelser kan styles lenge, kort, krøllet eller slitt rett.

En annen populær teknikk for fletting av hår er cornrow. Cornrows involvere parting håret i store eller små rader og fletting det i nærheten av hodebunnen. Kvinners farger kan cornrow håret i en rekke forskjellige design eller i enkle rader rett bak. Begge utvidelser og cornrows kan vare i lange perioder.

Avslappende

Mange kvinner av farge velger å rette håret med en kjemisk relaxer. Noen kvinner av farge foretrekker å ha sine relaxers satt inn av en profesjonell frisør. Imidlertid gir hjemmet avslappende kits kvinner av farge muligheten til å sette relaxeren i seg selv. Noen kvinner av farge føler at avslappende håret gir dem mer allsidighet i styling enn å flette håret. Etter at håret er avslappet og vasket, kan du sette håret i ruller for å oppnå utseendet på krøller, eller bruk en tørketrommel og et flatt jern for å få håret ditt helt rett.

Weave

Hårvev har nylig Bli populær blant kvinner av farge for å øke deres eksisterende hår. Hårveving innebærer å feste menneskelige eller syntetiske hårstykker som er bundet til 'spor' til en persons eget hår. Noen kvinner av farge som har kortere hår, bruker håret til å gjøre håret lengre. Andre kvinner av farge med tynnere hår bruker hårvev for å få håret til å virke fyldigere. Hårvevene er tilgjengelige i alle nyanser, lengder og teksturer. Flere forskjellige metoder brukes til å feste hårvev. En populær metode er å lim 'sporet' til hodebunnen ved hjelp av et spesielt hårlim. En annen metode er å flette rader i individets eget hår og sy et spor på hver fletning.

Naturlig

Mens mange kvinner av farge går langt for å oppnå bestemte frisyrer , noen foretrekker å ha på seg håret i mer naturlige stiler. Naturlige frisyrer for kvinner med farge har ofte en tendens til å være sunnere for håret. Dette skyldes at naturlige stiler ikke krever trekk involvert i fletting og veving, eller kjemikaliene som finnes i relaxers. Mange kvinner av farge velger også naturlige frisyrer, fordi de gir frihet fra kjernen til daglig styling og vedlikehold.

Afro er en naturlig frisyre som vanligvis bæres av kvinner av farge. Mens store, fulle Afros var populære på 1960-tallet, er mindre Afros mer populære i dag. Dreadlocks har blitt mer populære de siste årene. Dreadlocks innebærer å dele håret i seksjoner og kontinuerlig vri håret slik at det vil vokse i lange tau. Andre kvinner av farge holder håret kuttet kort slik at det krøller nær hodebunnen. Dette er en naturlig frisyre som involverer nesten ingen vedlikehold. Fargekvinnere har alltid hatt allsidighet når det gjelder frisyrer. Frisuren er avhengig av faktorer som hårets lengde, nåværende trender og ønsket vedlikeholdsnivå. Mens noen frisyrer for farger av kvinner blir mer eller mindre populære i løpet av årene, forblir noen klassiske stiler alltid på mote.