Hvordan ta vare på menns hud

 

1.

Kjøp ansiktsrensere. Ansiktsrensere er laget for å gjøre akkurat hva navnet tilsier. Imidlertid produserer de fleste skjønnhetsselskaper disse produktene til flere formål. Ansiktsrensere kan nå rense, fukte og oppdatere. Ansiktsrensere kommer i geler, skum og væskeform.

2.

Skrub ruskene fra huden. Scrubs er ikke bare for kvinner; de kan bli funnet i nesten hvilken som helst butikk i mennene grooming gangen. Scrubs fjerner død hud, slik at kroppen kan generere nye hudceller. De nye hudcellene får ansiktet til å se ungdommeligere ut.

3.

Løs problemet. Menn får ofte forbrenninger, irritasjoner eller støt fra barbering. Ansiktsmasker er laget for å berolige, helbrede og slappe av huden. Masker kommer i forskjellige varianter. Typen som skal kjøpes avhenger av problemet og hudtype. Masker kommer i leire, gel og kremer danner for fet, tørr, normal eller følsom hud.

4.

Få en mikrodermabrasjonsbehandling. Den ikke-invasive, kjemisk-frie prosedyren innebærer å påføre mikrokrystaller på huden, ved å bevege staven frem og tilbake over huden. Krystallene fjerner det ytre laget av død og tørr hud.

Behovet for å se bra ut er ikke lenger bare for kvinner. Menn har lansert en frenesi for skjønnhet. Hud som er ren, ungdommelig, sunn og viser få tegn på aldring er et uvurderlig verktøy for en manns suksess i forretninger og selvtillit. Skjønnhetsprodukter som en gang er vurdert for kvinner, deles nå eller blir unisex. Les videre til lær hvordan du bryr seg riktig for menns hud.