Ulike frisyrer for langt hår

 

Lang og slank

For rett eller bølget hår, vask, tørk med et håndkle og bruk en styling gel før du bruker en hårføner. Del håret ditt i tre-tommers seksjoner. Bruk en en-to-to-tommers rund børste, tørk håret ditt i lav innstilling. Fest hver del av håret rundt en rund børste og flytt håret tørker fra hodebunnen til endene, tørker håret. Dette vil rette krøllet hår.

Påfør en stylingpomade på hendene og glatt gjennom håret ditt. Side del og la ditt slanke hår falle rundt deg som et elegant gardin. Tuck bak hvert øre.

Bølgete krøller

Vask hår og bruk styling gel. Separat hår i to-tommers seksjoner og ta striper av klut, hver en-tommers bred og fire tommer lang. Med hver del av hår, pakk det rundt kluten, stirrer i midten av hårets streng. Opprett løkker og fest med kluten.

Bruk en spesiell hårføner som har en rund bufferfeste for krøllet hår, tørk håret ditt. Fjern strimler av klut. Naturlig krøllete hår vil lett beholde krøllen.

Hvis du har rett eller grovt hår, bruk en styling gel og bruk et krøllejern, sett håret rundt krøllestangen og trykk for å krølle i ti til femten sekunder. Bruk det dampende alternativet for å holde håret fra overdrying.

Spritz med et fuktighetsgivende hårprodukt for å beskytte håret ytterligere.

Braids

Vask hår og del i en midtdel. Påfør et fuktighetsgivende hårprodukt. Braid hver seksjon og fest med et overbygd hårbånd for å beskytte håret fra splitte ender. (Ikke bruk gummibånd.) Bruk flettene ned og legg til små bånd i bunnen eller fest bunnstrengen til toppbandet for å danne to store sløyfer. Spray et fuktighetsgivende hårprodukt for å holde svale ender liggende flate og ryddige. Lang frisyrer har kommet på nytt igjen og om du har rett eller krøllet hår, har du mange muligheter til å bære låsene dine med stil.

Begynn alltid med rent hår og bruk produkter som passer til hårtype . Fet hår? Bruk en litt astringent sjampo og lettere balsam. Tørt hår kan konditioneres tre ganger i uken. Bruk beskyttende hår styling produkter som geler, pomader og mousses for å forhindre hår skade.