Hvordan lage et bryllup band

 

Nødvendige trinn for å designe ditt drømmeband

1.

Sett et budsjett og bestem deg for et rimelig beløp å bruke.

2.

Bestem om typen metall. Pris er en faktor, da noen edle metaller er dyrere enn andre (for eksempel er platina vanligvis dyrere enn gull). Vurder livsstil --- manuelle arbeidere trenger ringer laget av sterkere metaller som er mindre egnet til å ripe.

3.

Hvis et design eller en stein legges til bandet, bør nøyaktige spesifikasjoner vurderes å unngå feil.

4.

Forskere i ditt område og vær grundig når du ber om anbefalinger.

Diskuter dine planer med jeweleren din, enten personlig eller via e-post hvis du finner den på nettet, og kontroller om ringet ditt kan gjøres på budsjett. Gjør små endringer i utformingen eller elementene for å holde deg innenfor ditt prisklasse.

Tips og advarsler

  • Visse konstruksjoner kan ikke være mulige, avhengig av metall Brukt og størrelse på bryllupet. Vær forberedt på å gjøre endringer dersom designet er for stort eller forseggjort.
  • Det er viktig å finne en anerkjent juveler, spesielt hvis bryllupet krever en design eller steininnstilling. Du vil ikke betale for en diamant og motta en stein av mindre verdi.
  • Din spesielle dag er ankommet og et bryllupsbånd vil bli plassert på fingeren. Det ser ut som om det ikke skal sammenlignes med hva det betyr --- likevel vil du ha den ringen hver dag. For å sikre at bryllupsbåndene er spesielt tiltalende, må du designe ditt eget.