Hvordan lage veldig lett parfyme

 

1.

Kjøpe ingrediensene dine. Du kan kjøpe absolutes og essensielle oljer på økologisk matbutikk, og du kan også finne dem på nettet. Se ressursene for koblinger til nettbutikker. En absolutt er en aromatisk olje med høyeste konsentrasjon som ekstraheres fra anlegget ved bruk av alkohol. Absolut har blitt brukt i parfymeindustrien i mange år. En essensiell olje er duften av en plante eller en blomst som ekstraheres gjennom en vann- eller dampdestillasjonsprosess. En bærerolje tjener som en base for de aktive ingrediensene i en parfyme.

2.

Hell 1/4 gram jojobabærerolje i en liten glassflaske. Deretter legger du til åtte dråper vanilje-absolutte, fem dråper rose absolutte, tre dråper geranium-absolutte, åtte dråper sandeltre-eterisk olje, fire dråper ylang ylang essensielle olje, tre dråper frankincense essensiell olje og to dråper neroli essensiell olje inn i flasken. Rør forsiktig til å kombinere oljene.

3.

Søl flasken og sett den på et kjølig og tørt sted i ca. 1 til 2 uker. Dette gjør at absolutter og oljer blir myke sammen, og bringer ut sine naturlige dufter. Til slutt vil du ha en veldig aromatisk parfyme, så sørg for å la oljene være myke i minst 1 uke. Hvis du er tålmodig, la dem være myke i opptil 3 uker.

4.

Ta forsiktig et par dråper parfyme på håndleddene dine, bak ørene dine templer og i nakken. Denne parfymen er veldig sterk på grunn av absoluttene som brukes i oppskriften, så overstyr ikke programmet.

Tips og advarsler

  • Dette er en grunnleggende oppskrift, men vær så snill å eksperimentere med forskjellige typer essensielle oljer til du har tilpasset en duft som passer for deg. Transport din ferdige parfyme til en gammel tom parfymeflaske. Plast absorberer oljer, så sørg for at du lagrer parfymen din i en glassflaske.
  • Kanskje du er lei av å bruke hundrevis av dollar på parfyme hvert år, eller kanskje du er interessert i å tilpasse en personlig duft. Uansett grunnen er det å lage din egen parfyme relativt enkel og mye moro. Denne parfymeoppskriften er ekstremt lett å følge. Alt du virkelig trenger å gjøre er å kjøpe ingrediensene, kombinere dem sammen og vent noen uker før bruk. Duften av denne parfymen er sterk (så bruk sparsomt), men det er også hyggelig søtt og romantisk.