De beste måtene å gjøre håret vokser raskere hos menn

 

Stimulerer hodebunnen

Stimulerer hodebunnen øker blodstrømmen til hårsekkene dine, og fremmer hårveksten. Gjør dette ved å massere hodebunnen med fingertuppene i noen minutter hver dag. For enda bedre resultater massere hodebunnen med en essensiell olje som lavendel eller rosmarin. Dette vil øke stimuleringen i tillegg til å gi fuktighet i hodebunnen, noe som gir den den beste helsen.

Kosthold

Håret ditt består hovedsakelig av protein, så høy proteininnhold er bra for hårvekst hos menn. Proteiner finnes i soya, kjøtt og fisk. Fisken er flott, da den også inneholder fettsyrer som nærer håret ditt så det blir sterkt. Avstå fra rødt kjøtt på et høyt proteinholdig kosthold for å unngå helsekomplikasjoner. De fleste proteiner inneholder også sink og jern som har vist seg å fremme veksten av hår. Selv om et høyt proteininntak er bra for hårveksten, må du ikke overse dine andre diettbehov. I tillegg kan du ta en menns hårvekst multi vitamin. Disse er multi vitaminer formulert for å gi deg alle næringsstoffene håret ditt trenger for å vokse og vedlikeholde seg riktig.

Håndtering av hår

Behandle håret ditt Mange mennesker forlater noe slags kjemisk produkt i håret deres for størstedelen av dagen. Disse produktene kveler hårsekkene og i sin tur støtter hårveksten. La håret ditt puste tiden ved å vaske ut noe hårprodukt hver kveld før du går til seng. På samme måte som resten av kroppen din, er hårets helse nært knyttet til næringsstoffene du mottar. Når kroppen din er mangelfull i næringsstoffer, så er håret ditt. Dette kan resultere i svakt hår, håravfall eller stunt av veksten Å spise et riktig kosthold med spesiell vekt på næringsstoffene dine hårbehov, vil fremme hårvekst. I tillegg er helsen til hodebunnen også viktig for å opprettholde et sunt og sterkt hår. En fuktet hodebunn med stor blodgass vil holde en sterk binde med hår, redusere hårfjerning eller brudd.