Hvordan lage et brystkreftarmbånd

 

1.

Den svært populære Swarovski-krystallen har festet brystkreft som betydningen av den rosa krystall. Den rosa krystall er også steinen til oktober måned, som er brystkreftbevissthet måneden. Disse krystallene gir et vakkert tillegg til et Brystkreft Awareness Armbånd. Du kan også bruke perler, sterling sølv, sjarm eller brevblokker. De kan alle kjøpes gjennom en lokal Hobby Store som Hobby Lobby.

2.

Krystall, perle, perle eller sjarm kan bli spenet gjennom smykkestrengen ved å trisse dem gjennom strengen i en baiting nålestil. Alterner dem eller gjør ett hovedbrennpunkt. Det er også valgfritt For å plassere Brystkreft Awareness-symbolet som en sjarm i mønsteret, kan alle forsyninger vanligvis bli funnet på en Hobby-butikk.

3. Når armbåndet er ferdig, plasser en krok på enden ved å knuse smykkerstrengen gjennom et låsestykke. Pass alltid på at armbåndet passer før du gjør dette trinnet.

4.

Sørg for at din forsyningsliste inneholder en slags tråd, en lås hvis tråden ikke strekker seg, nok materiale til å fylle rundt håndleddet, og minst ett element som representerer brystkreft til deg.

Tips og advarsler

  • Armbåndet kan inneholde rosa plastperler på fiskestreng. Det kan ha små bokstaver eller enda et enkelt armbånd med en rosa båndsjarm. Poenget er å vise symbolet på støtten du føler for årsaken.
  • Brystkreft er et veldig kjært emne i hjertet av mange kvinner. Været du har overlevd sykdommen, mistet en elsket, eller har en venn eller slektning du støtter, har du et brystkreftarmbånd en morsom og fasjonabel måte å vise din bevissthet på.