Hvordan lage en fersken og Cream Face Masque

 

1.

Kok en ripfersken i ca 5-10 minutter. Fjern fersken og la den avkjøles. Kombinér ½ kopp pulverisert melk, ½ kopp vanlig yoghurt og 1 teskje honning i en egen bolle. Fersken inneholder naturlige fruktsyrer og C-vitamin som har vist seg å rydde og glatte huden. Yoghurt inneholder også naturlige syrer og er beroligende for alle hudtyper.

2.

Fjern ferskenhuden og gropen og legg fersken til blandingen. Bland fersken med en stor skje og sørg for at den er godt blandet. Påfør masken til ansikt og nakke med fingertuppene og la den sitte i ca 15-20 minutter. For tørr hud legg til noen dråper mandelolje før påføring.

3.

Skyll ansiktet med lunkent vann og tørk huden tørt. Din hud vil ha en sunn glød og vil være silkeaktig til berøring. Gjenta behandlingen en gang i uken, eller hver annen uke hvis huden din er for følsom. Hvis du bruker masken før sengetid, følg behandlingen med en applikasjon av ren aloe vera gel eller kokosnøttolje til en ekstra god hudfordel.

Noen ganger krever fersken og kremfarge ekte fersken og krem. I generasjoner har kvinner over hele verden stått på vitaminer og fruktsyrer i frukt, grønnsaker og meieriprodukter for strålende hud. En favoritt er en fersken og krem ​​skjønnhetsmask, at damer siden Cleopatras tid har sverget for en klar, glødende teint. Bedre ennå, disse hudfargende ingrediensene er billige og kan hentes på din neste tur til matbutikken.
PDF:c27