Hvordan være vakrere

 

1.

Jeg tror det viktigste aktivet en jente har, er ansiktet hennes, så vi kan starte der. Du trenger en god hygiene rutine. Vask ansiktet ditt daglig! Du trenger ikke å bruke penger på produkter, bare et enkelt ansiktsvask fra din lokale apotek og fuktighetskrem vil gjøre. Nå er det et ord om sminke. Det er en forskjell mellom pen og sexy. burde ikke innebære timer foran speilet! Et lett fundament, tonet leppe glans, mascara / liner og en krympe med en øyenvippe curler bør gjøre trikset. Et tips jeg bruker; når du ser litt vasket ut, dab en liten mengde brons av bronse til templene og hårlinjen, og bland den godt i. Jeg kan ikke stresse små mengder nok med dette trikset.

2.

Fortsett med ansiktet ditt, smilet ditt! Tannbleger gjør en stor forskjell for din første aktiva som en pen jente, ditt smil. Jeg har prøvd omtrent alle der ute, og mens de er litt pricer noen ganger, gå med skuffer! Hvite striper vil ikke gi den dramatiske forskjellen at et sett med skuffer vil. Hvis du bare følger ett råd i denne veiledningen, er dette den som skal gå. Sett en rutine slik at du ikke glem det. Det bør bare ta 2 uker, med de fleste sett. Jeg bruker skuffene mine i løpet av min nattlige rutine, når du børster tennene mine og vasker ansiktet mitt, så jeg vant ikke.

3.

På kroppen ... Jenter, bras er viktige! De kan lage eller bryte måten din figur ser ut i klær. Har du noen gang sett bh'er som gjør busten din til å se ut som kjegler? eller en som flater deg som en pannekake? Bysten, midjen, hofteforholdet er av de første tingene en mann merker om et jentes utseende. Mens det ikke er mye vi kan gjøre om de siste 2 uten kosthold, er det bra BH kan ikke bare øke bustestørrelsen, men løft den også, om noen sekunder. Kort sagt, en god bh skal få brystet ditt til å løfte, naturlig (ingen sømmer eller kjegler!), Og skilt.

4.

Mer om klær. Det er viktig! Bruk klær som passer! Bruk av klær som er for liten, vil skape bulding på alle feil steder, og det gjør at du ser ubehagelig ut. Det er ikke veldig sexy. Og når du prøver å skjule kurver i baggy klær, får du bare se større ut!

En leksjon jeg har lært, ikke alle menn vil ha kurver, ikke alle menn vil ha tynne kvinner. Omgjøre kroppen din og kle deg for den, ikke skjul den eller kvel den. Vet hva klær og farger komplimenterer deg. En god måte å starte er å finne ut hva du synes om din beste kroppsfunksjon, armer, nakke, ben .. Og jeg spiller opp disse områdene. For eksempel, jeg elsker halsen og skuldrene, så jeg har mange V hals og ermeløs skjorte.

Det er heller ikke nødvendig å kle seg provoserende, egentlig de fleste menn ville ikke Jeg vil ikke se sine potensielle kjærester i det antrekket (det er en annen ting å utnytte, men de fleste jenter er ikke ute etter å være sistnevnte). Du kan fremdeles se sexy ut uten å gi bort varene.

< p> 5.

Hår, negler, hud. Dette handler om personlig preferanse, men sørg for at alle disse områdene er godt preparerte. Hår - En ukentlig kondisjoneringsmaske, høydepunkter (hjemme kits er fine!), Og en trim hver 6 uker for å holde de døde ender unna. Skinn Exfoliate med en sukkerskrubbe eller loofah ukentlig. Nners om sommeren! Prøv den gradvise en, ikke gå over bord i dette området, eller det vil se unaturlig ut.

6.

Å gjøre denne skjønnhetsrutinen handler blant annet om å endre utseendet ditt, men til og med mer om å ta vare på deg selv. Hvis du holder fast i dette, vil du begynne å føle deg vakrere, og vite at du er verdt å investere litt tid i deg selv, vil gjøre din selvtillit sveve. Og ikke noe produkt kan gjøre deg så attraktiv som tillit vil.

Tips og advarsler

  • Hvis du har lite penger, kan du prøve å se på internett for hjemmelagde alternativer. Du kan bruke mayo på håret i stedet for en kondisjoneringsmaske, legge deg ut i solen i stedet for å bruke en lotion, og lage din egen sukker scrubs.
  • Det er ikke vanskelig for en jente å være pen i dagens verden, det er hundrevis av produkter for å hjelpe deg en måte å bli penere. Jeg skal skissere noen av hovedpoengene og produktene, som vil hjelpe deg på din måte å bli pen.
    PDF:c29