Hvordan lage en rask og enkel Lip Gloss

 

1.

Jeg har en tendens til å holde fast på ting, som lip gloss tins, for å finne måter å gjenbruke dem på. Da jeg begynte å lage min egen leppemaling, hadde jeg flere brukte leppelyser og bokser i håndverket mitt, og ventet på å bli resirkulert og brukt på en ny måte. Jeg lagrer også babymatskrukker og har ganske en samling av dem også. Hvis du bruker leppelys ofte, kan en babymatburke være veien å gå for deg. Lip gloss vil vare i nesten et år, spesielt hvis du sørger for at fingrene er rene når du bruker det. I tillegg må du sørge for at brukt tinn eller krukke er rent før du legger leppelyset til det, jeg pleier bare å kaste dem i oppvaskmaskinen.

Jeg har også en link til firma som selger tomme beholdere på slutten av denne artikkelen. Noen av dem er plast og noen er metallpiller med morsomme design. Du må sørge for at de også er rene.

2. Velg en matkvalitets duftende olje (eller unscented hvis du velger), eller en kombinasjon av oljer for Lip Gloss . Noen eksempler og ideer for deg inkluderer:

Almond Oil
Kokosolje
Abrikosolje
Hampingsfrøolje
Peppermynteolje
Citrusolje < /p>

3.

Kontroller at alt du bruker for å blande leppe-glans i, er rent.

4.

Petroleumjell Base:

Bland petroleumjell og duftolje i et 50-50 forhold i en glassmåler (som Pyrex-ene med håndtaket). Hvis du ikke har en glassmåler, vil en glassskål fungere helt fint. For mindre lip gloss beholdere bruker 1-2 teskjeer av hver, og for større beholdere som baby mat krukker bruker 3-5 spiseskjeer av hver.

Hvis du vil legge til bare et hint av farge, kan du Legg bare en sliver (eller mer eller mindre) til blandingen din også!

Varm petroleumsglass og olje i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder, og rør deretter. Gjenta denne prosessen til ingrediensene smeltes sammen. Hvor mye tid du trenger for å varme det, vil være forskjellig avhengig av mengden til leglans du gjør.

5.

Kakaosmørbase:

Kakaosmør har en bit av en sjokolade duft til det, så du må tenke på det når du velger olje duften. Kakao Butter Lip Gloss er heller ikke så skinnende som Petroleum Jelly Gloss, men er en god fuktighetskrem. Følg de samme instruksjonene som med Petroleumjellbase.

6. Etter at du har oppvarmet og blandet oljer, kan du legge den til ønsket beholder. Hvis du har en medisinsk dispenser for dripper eller sprøyter, fungerer de godt for å overføre glansen fra målekoppen eller skålen til beholderen. Hvis ikke, kan du bruke en skje for å overføre den. Glassmålerne er hyggelige å bruke, fordi du kan sakte glatte i de større beholderne.

Etter at du har laget ditt første parti, kan du bestemme at det er Ikke riktig konsistens for deg, vær så snill å legge til mer eller mindre av hver ingrediens. Du kan også blande litt kakaosmør med Petroleumjell også for å få en helt annen konsistens. Jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ingredienser og mengder som brukes.

8.

Nyt å bruke din hjemmelagde Lip Gloss!

Tips og advarsler

  • Du kan også åpne en Vitamin E-geltablett og tømme det i blandingen før du oppvarmer det. Du må bare bruke en liten bit mindre duftende olje.
  • Legge til Lip Gloss er en rask og enkel måte å se sexy ut eller legge til litt stil på utseendet ditt. Meg selv, jeg er ikke en makeup-person, men når jeg trenger å kle på utseendet, legger jeg alltid til glans og en gang litt farge til leppene mine. I løpet av dagen bærer jeg bare leppeglans, og om natten fullfører jeg leppestiftet mitt med et belegg av leppeglans for å holde leppene mine tørke ut. En av de største tingene med å lage din egen lipglans er at du får kontroll over hvor tykt eller tynt det er sammen med den nøyaktige duften.

    Forskjellen mellom en Lip Gloss og en Lip Balm, eller Chap Stick, er at Lip Gloss er en morsom og enkel måte å få skinnende, sexy lepper mens Lip Balm og Chap Stick er ment å bli slitt for å fukte og beskytte leppene dine.