Hvordan lage din egen kropp shaper u0026 amp; Se Fabulous

 

1.

Ta en av dine bh'er som du normalt vil ha på hverdag u0026 amp; sette den på. Det kan være en underwire bh eller ikke, det spiller ingen rolle hva slags bh det er, bare sørg for at det er en som er behagelig for deg. Juster hver bremsestropp for å gå så langt tilbake til baksiden av bh som mulig, til hvor det er behagelig for deg. Dette vil hjelpe deg med å gi deg et øyeblikkelig løft til brystet.

Ikke bekymre deg for å gå for langt tilbake for å skape en heis, du vil oppnå en brystløft uansett når du legger på Spandex / Lycra toppen

2. Ta din Spandex / Lycra-undertøy på toppen, og legg den på over brystet. Spandex-toppen må ha to steder for brystet ditt å sitte komfortabelt inn. trenger ikke å ha åpenbare bra kopper, bare et delt område for å indikere de separate stedene for hvert bryst. Et eksempel ville være en Spandex / Lycra tank top.

3.

Nå som du har på både bh og Spandex / Lycra toppen over din bh. Nå innenfor din bh, u0026 amp; trekk ut hvert bryst for å stikke rett inn i hver tilsvarende kopp eller del av Spandex / Lycra toppen. Pass på at hvert bryst er plassert trygt og komfortabelt der de trenger å være. OG ...

4.

WHALA! Du har akkurat laget din egen personlige kroppsform slik at den passer perfekt til kroppen din! Spandex / Lycra toppen fungerer som en belte som holder deg komfortabelt i magen, ryggen og sidene. Koppseksjonen på toppen din fungerer som en sikker sele, som holder brystet opp og brystet ditt under fungerer som en ekstra støtteheis og seler som koppene sitter under brystet, mens brystbelte gir tilbake og støtte foran.

Nå du har øyeblikkelig spaltning og perkier bryst, noe som gir deg det utseendet av å ha en bedre oppløftet stilling, forbedre din generelle form og utseende. Stol på meg, du vil motta komplimenter fordi klærne dine vil se bedre ut på deg og du vil synes å ha En forbedret form. Folk vil tro at du har gått ned i vekt!

Tips og advarsler

  • Dette er en veldig billig måte å forbedre utseendet på. Du kan kjøpe en billig men kvalitet spandex eller lycra-topp fra en hvilken som helst detaljhandel eller kjedebutikk.
  • Fungerer for de fleste større brystkvinnere helt til en 40 D-cup og større, som har en tendens til å sakke og trenger et oppløftet utseende
  • Å finne klær som passer, er en utfordring for hver kvinne. Det er unødvendig å si at å være en fullverdig diva utgjør et helt annet sett med utfordringer, men ingen bekymringer, jeg har bare tingen! Her er en rask og enkel måte å se helt fantastisk på få minutter!