Slik tar du urter for å behandle cellulitt

 

1.

Ta 500 til 1000 milligram echinacea to eller tre ganger om dagen. Echninacea er gunstig for immunsystemet. En aktuell cremeholdig echinacea kan også påføres huden etter at cellulitt har helbredet for å beskytte mot et annet angrep.

2. Prøv 200 mg pycnogenol hver dag for å hjelpe til med å forbedre din huds generelle helse. Denne spesielle urt er et ekstrakt som er hentet fra barken av visse furutrær.

3. Legg til timian i kostholdet i mengden av en til to Tømmer er en av mange urter som hjelper i helbredende hud. Pass på at du ikke bruker denne urten når du tar blodfortynnere, siden timian fungerer som et blodfortynningsmiddel selv.

4.

Ta hensyn til å ta 60 milligram av gotu kola to ganger om dagen for å behandle cellulitt. Dette urtet er et stimulerende middel som fremmer hudens helse. Ikke bruk gotu kola hvis du har hypertensjon eller lider av angstangrep.

p> 5.

Forbered et sitzbad som inneholder 100 gram vinge per fem liter vann. Sørg for at vannet er veldig varmt og sitte i badekaret i minst 15 minutter for å hjelpe med betennelse. C puss med legen din før du bruker denne metoden.

6.

Lag en pasta med pulverisert gullholdig rott og vann for å behandle huden. Som med ethvert stoff, få godkjenning fra legen som behandler cellulitt før du bruker.

7. Bland 50 gram pulverisert fenegreekfrø og en kvart veldig varmt vann. Denne kombinasjonen vil produsere en tykk pasta som kan påføres huden for å fremme helbredelse. Som alltid, kontakt legen din før du bruker et aktuelt middel på infisert hud.

8.

Kjøpe urter fra en pålitelig forhandler. Noen selskaper å vurdere å kjøpe fra inkluderer salte urter, Tao of Urter og Local Harvest. Besøk deres offisielle nettsider for å finne bestemte urter (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Undersøk noen urter du vurderer å ta for cellulitt å lage sikker på at det ikke vil påvirke noen annen tilstand du har, og at den ikke vil påvirke negativt med noen medisiner du tar.
  • Bruken av urte-behandlinger for en rekke medisinske forhold er ekstremt populær. Mange sverger etter effektiviteten av urter for å behandle alt fra migrene hodepine til fotsvamp. Den hudinfeksjon cellulitt er også antatt å bli administrert godt ved klok bruk av visse urte rettsmidler.