Hvordan lage en egyptisk musk

 

1. Bruk en øyenlås til å plassere ni dråper (hver) av patchouli, rosenrød og essensielle oljer i en ravfarget glassflaske med en hette (1 kopp kapasitet). Legg til syv dråper med røkelse, myrra og cedertreolje til flasken. Legg fem dråper vanilje essensiell olje inn i flasken. Fyll flasken halvfull med ren mandelolje og sett på hetten. Rist flasken og plasser den på et mørkt sted i opptil 21 dager. Påfør oljeblandingen direkte på huden din som duft.

2.

Gjør duftende såpe. Legg til flere dråper av din egyptiske moskeduft til hjemmelaget glycerin såpe. Varm, smelte og hell klare glycerin terninger i en dobbel kjele til de oppløses. Fjern dobbeltkoker fra varme og legg til så mange dråper egyptisk musk som du vil. Rør og hell blandingen i forberedt såpeform for å avkjøles.

3.

Lag parfyme spray. Legg 1/4 oz. av glyserin og opptil 3 ss. av perfumerens alkohol til 27 dråper egyptisk musk. Hør blandingen i en dekorativ forstøverflaske.

4.

Gjør fuktighetsgivende hånd- og kroppskrem. Oppløs 1 oz bivoks og 2 til 3 oz kakaosmør i en dobbeltkoker. Fjern gryten fra varmen og tilsett så mye egyptisk musk som du vil. Rør godt og hell blandingen i en ren krukke med lokket. La kremet avkjøles og tyk i den åpnede krukken.

Legg til flere dråper egyptisk musk i badevannet ditt sammen med friske rosenblad for en luksuriøs duftende spa-behandling som du kan nyte hjemme. essensielle oljer vil myke og duft huden din og kronbladene vil forbedre duften.

Tips og advarsler

  • Overvei dekantering av mindre mengder av din egyptiske moskeduft til individuelle flasker som skal bære i vesken din. Skritt et par dråper egyptisk moskus duft i lingeri skuffen for å duft din intime klær.
  • Som med noen duft, unngå å få denne formelen i y våre øyne.
  • Egyptisk musk er en eksotisk duft som lenge har vært brukt som parfyme, og brukes ofte som base for andre dufter. Toppnotene til patchouli og ros er vanlige i nesten alle egyptiske moskeoppskrifter, men det er den kombinerte essensen av de andre ingrediensene som gjør hvert sort unikt.
    PDF:c41