Hvordan tar jeg ut en Silver Hoop Belly Button Ring?

 

1.

Vask hendene grundig med såpe (eller antibakteriell såpe) og varmt vann. Tørk hendene grundig, før du fjerner belteknappen. Det er viktig å holde hendene rene for å hindre infeksjon. Hvis du ikke kan vaske hendene grundig, kan du bruke vernehansker.

2.

Hold basen barbell) av ringen med en hånd. Med frihånden, ta på pekefingeren og tommelen og hold forsiktig klokken på ringen. Basen ligger vanligvis i nærheten av navlen.

3.

Skru ballen ut. Vri ballen mot urviseren, og noen ringer krever at du skruer med urviseren. Prøv forsiktig begge retninger for å bestemme hvilken vei du skal skrue ballen av.

4.

Ta av ballen etter at du har skrudd den løs. Trekk forsiktig av ringen (eller bøylen) av ringen nedover fra kroppen. Ringknappen din skal fjernes.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å fjerne ringen, kan du søke profesjonell hjelp fra en lege.
  • Liggende på en flat overflate kan også hjelpe til med å fjerne ringen.
  • Det er en rekke grunner til å fjerne en sølvbøyle-ringring - rengjøring og sterilisering av piercing, bytte ut ringen til en annen eller kanskje du har bestemt deg for å la piercingen helbrede. Uansett hva som er grunnen til det, må du fjerne tannhjulet ringe ringe tålmodighet og renslighet. Fjerning av en sølvbøyle kan ringe ring oppnås alene eller med hjelp fra en lege.