Asiatiske kvinner frisyrer

 

Kort hår

Frisyrer til kvinner med kort hår kan variere fra enkle bobs til krøller og pigger. Å velge den beste stilen vil avhenge av en rekke faktorer. Den ene er det generelle utseendet som personen ønsker. Noen som ønsker en mykere, mildere følelse av hennes frisyre vil trolig mislikes med en spiky haircut. Noen som ønsker en edgier frisyre, kan ikke være fornøyd med myke krøller.

Middels hår

Middels hår kan tilby mer fleksibilitet med hårstiler enn kort eller langt hår. Ved å variere lengden på håret på forskjellige steder, kan du opprette forskjellige lengder og stiler. For noen som ønsker en edgy, ekstrem frisyre, kan en del av hodet bli spiket mens de forlater en annen del naturlig eller krøllete. Middels hår bidrar til krøller, enten laget med krøller, krøllejern eller permanent bølge. I mange tilfeller er det rett hår som er naturlig, med en vinkelsliping som fungerer veldig bra.

Langt hår

Langt hår er litt mer begrenset på noen måter. Langt hår kan bli kuttet, stablet og stylet med klemmer og pinner. I mange tilfeller ser det lange håret veldig bra ut med krøller. Mange liker å ha langt hår med smell, og den stilen kan se veldig bra, enten rett eller krøllete.

Perms u0026 amp; Farger

Mest asiatisk hår er naturlig rett. Selv om mange i Vesten ser asiatisk hår som jevnt svart, er det mange nyanser av hår. Perme fungerer godt med asiatisk hår. Det kan bidra til å bruke en perm løsning optimalisert for tykkere hår, avhengig av håret for å motta permanent bølgen. Hvis du legger til fargestrimmer, eller til og med fullstendig farging av håret, kan det gi effekter som varierer fra subtil til ekstrem. En rekke frisyrer fungerer bra for asiatiske kvinner. Asiatisk hår er ofte tykt, både de enkelte strengene og den generelle mengden hår. Dette gjør det mulig å skape og forme den overordnede frisyren ved å bruke mindre produkt. Hår stiler bør følge den generelle formen på personens ansikt og kropp, med forskjeller mellom korte, mellomstore og lange frisyrer.
PDF:c66