Hvordan lage naturlig vitamin E håndkrem

 

1.

Kombiner 4 oz. av søt mandelolje, 1 oz. av bivoks og oljen fra seks 400 IE vitamin E kapsler i den øverste delen av en dobbeltkoker. Varm blandingen over lav varme til voks smelter. Ikke overhett oljene, da for mye varme kan ødelegge oljenes naturlige helbredende egenskaper. Ikke på noe tidspunkt skal blandingen være for varm til å berøre.

2.

Fjern Blandingen fra varme og tilsett 10 dråper av din favoritt eterisk olje. Kjenneegenskapene til kamille, lavendel og oransje er alle gode muligheter som vil fremheve de helbredende egenskapene til vitamin E-håndkrem.

3. < / p>

Rør ingrediensene konstant mens blandingen avkjøles. Mens den fortsatt er varm nok til å helles, distribuerer du forsiktig den ferdige vitamin E-håndkrem i små krukker med tettsittende lokk. La kremet avkjøles helt før tetningen.

4. Utfør holdbarheten til dine naturlige håndkremer ved å holde dem på et kjølig, mørkt sted eller i kjøleskapet.

Tips og advarsler

  • Når du lager naturlige bivoksprodukter, fungerer pellets best. Du kan også barbere bivoksstein med en vanlig ostegris eller til og med en skarp kniv for samme effekt.
  • E-vitamin er en kraftig antioksidant som kan holde huden din ung og sunn. Vitaminet kan også være en viktig del av dine naturlige håndkrem, da det fungerer som et konserveringsmiddel for å forlenge holdbarheten til hjemmelagde produkter.