Hvordan kjøper jeg Levis Jeans Online?

 

Ta riktige mål

1.

Plasser målebåndet på navlen og måle det fulle området av midjen din. Selv om de fleste vil måle den naturlige kurven til en kvinnes midje, blir jeans midjebånd under kurvformet.

2.

Mål hoften ved å plassere målebåndet fullstendig Selv om denne måling vanligvis er tatt 7-8 tommer under midjen, påvirker høyden din måleposisjon. Hvis du er 5 '5' høy eller mindre, må du måle 7 inches under midjen din. Hvis du er 5 '6' høy eller mer, må du måle 9 inches under midjen. Lengden på torsoen din vil også påvirke den nøyaktige avstanden.Ikke bruk navle som midjeveiledningspunkt for denne måling.

3.

Mål innsjøet ved å måle fra skrittet til bunnen av benet mansjetten.

4

Skru ned dimensjonene i et notisblokk. Du må referere til dimensjonene dine når du velger riktig passform for kroppstypen.

Velge riktig silhuett for din kroppstype.

1.

Se gjennom silhouettstiler som tilbys i USA. Levi.com nettsted som kjæresten kuttet som har mer plass i hofte og midje. Det er også en valgfri onlinequiz for å finne Levi Curve ID på hjemmesidenes hjemmeside for å hjelpe deg med størrelsesorden også.

2.

Klikk på hver stil og gå gjennom jean silhuett kutt som legging, tynn, rett, støvelskudd eller flakk. Det er også formet passforms silhuetter som en liten, demi- eller fet kurveform. Ifølge Levi.com, 'Det er om form ikke størrelse.'

3.

Klikk på din valgte jean stil, slik at du holder kroppen din i tankene. fyldigere midriffs som velger en lavstigende jean-stil, vil fremheve fylheten rundt midtveien ved den avskårne formen under midjen. Velg en oppstartspenne som har en bredere midje og vil camouflere fullheten.

4.

Gjennomgå din valgte stil og les passformbeskrivelsene. Det er en forstørrelse av stilen sammen med siden og baksiden. Det er også viktig å gjennomgå alle bildene, Levi-størrelsesskalaen og sammenligne den med din kroppsmålinger. Dette gir deg den mest nøyaktige Levi-passformen og størrelsesutvalget.

5.

Velg stengevaskfarge som lys, middels eller mørkt for å utfylle figuren. , camouflage fullere hofter med en mørk stentvann.

Tips og advarsler

  • Få en venn å fotografere deg i dine nåværende jeans fra livet ned som sett i Levi jean selectio n. Sammenlign bildet ditt til Levi jean-bildene for å velge riktig stil for kroppstypen din.
  • Å finne den rette jean passer for din kroppstype blir ofte til en frustrerende hendelse. Men ved å ta de riktige målingene og velge den beste silhouettformen for din kroppstype, vil Levi-jeansene dine se på tilpasset. Plassering av målebåndet i bestemte områder av kroppen vil resultere i nøyaktige målinger for midje, hofte og inseam. Disse dimensjonene er avgjørende for størrelsesutvalget. Holde kroppsform og dimensjoner i tankene når du velger silhuetter, vil også resultere i en hyggelig online shoppingopplevelse.