Om manikyr og pedikyr

 

Negler

Negler er de harde overflatene som beskytter de vaskulære områdene og nerveender i fingrene på fingrene. Neglene dine har mange deler; hver har en funksjon i vekstprosessen. Neglene dine vokser mer om sommeren enn de gjør om vinteren, og de tar omtrent ett hundre dager å komme seg fra en skade og et helt år for å komme tilbake til deres normale konturer. Ta deg tid til å ta vare på neglene dine med en beroligende manikyrservice.

Manikyrtjeneste

Du kan gå til spa for manikyr, eller du kan gjøre tjenesten hjemme. Vask hendene med varmt vann før du starter tjenesten, enten hjemme eller i spa. Klipp og legg neglene dine jevnt. Ved å bruke en glassfil vil denne jobben bli lettere, og det forhindrer neglen på å rive seg sammen. Påfør cuticle mykner. Soak hendene i varmt vann eller varm creme i ca to minutter. Skyv skjoldet tilbake; Påfør en nagelkremolje eller creme. Masser inn i neglene. Bruk en god fuktighetsgivende creme for å massere hendene dine. Rengjør spikerplaten med en neglelakk.

Tånagler

Tånagler har samme funksjon som fingernegler for å beskytte føttene på føttene. De er mer skjøre når det gjelder å opprettholde sykdommer fordi føttene holder hele kroppen i vekt, og de er vanskeligere å nå. Mange tå neglforhold kan forårsake ekstrem ubehag. Tåneglene kan vokse tykke og raskt bøyes tilbake i kroppen; De er så egnet til å utvikle soppinfeksjoner. God fothygiene og omsorg bør praktiseres hele tiden.

Pedikyrstjeneste

En pedikyrstjeneste er nødvendig for helsesikkerhet og trivsel for fotpleie. Toes skal først vaskes og tørkes. Clip og fil tå negler horisontalt. Påfør en cuticle olje eller mykner; gi føttene en avslappende suge. Skyv kutiklene tilbake. Påfør en eksfolierende skrubbe. Bruk en naturlig pimpsteinssvamp til å løsne fra alle kvelder og død hud. Ikke bruk en barberhøvel på føttene. Massasje med en fuktig creme.

Buffing

Å ha en frisk glans på neglene dine, gir deg et polert utseende. Buffing er en enkel og rask måte å forbedre skinnet som produseres av neglene dine naturlig. Dette er en god pleie for gutter. Bruk en hvit blokkblokk, mild buffer for å fjerne ryggene fra neglene. Bruk en liten mengde buffing creme, bruk en treveisbuffer eller vaskebuffer for å skinne neglene. h2> Farge Hvis du maler neglene dine, velg fargen. Bruk en neglelakk etter din manikyr. En neglelakk gjør at nagelplaten er fri for kremer eller olje som vil føre til at poleringen spisser. Påfør et grunnlag. Basen frakk vil hjelpe polsken til å holde seg fast i neglen og vil også beskytte neglen mot fargefarging. Bruk to lag poler, og påfør deretter en topplakk. gi en flott skinnende finish.

Insight

Manikyr og pedikyr er ikke bare luksus, de er nødvendige neglene og neglene dine kan gi legen din innsikt i medisinske problemer. Fargen på neglengjengen din kan indikere sirkulasjonsproblemer. Hvis du merker endringer i form, tykkelse, farge eller vekstmønster, bør du spørre legen din. Diabetikere og eldre mennesker må være spesielt oppmerksomme på neglene og tånnaglene. Den perfekte måten å kombinere en avslappende velværeopplevelse med en sunn godbit er en manikyr og pedikyrservice. Å ta vare på hender og føtter er viktig for det generelle trivselet. Enten du gjør det selv eller tilbringer tid med din favoritt nageltekniker, vil føttene og hendene ha nytte av å ha søkelyset. Manikyr og pedikyr er ikke bare for kvinner; menn drar nytte av denne tjenesten også. Manikyr og pedikyr bør gjøres regelmessig for god fot og neglehelse.
PDF:c77