Slik bruker du Devoted Poppy Eye Shadow

 

1.

Påfør lette ferskenskyggen over pannebenet for å markere og 'åpne' øynene. Skru med brunt fargetone over lokket for å få ut grønne og hasseløse øyenfarger.

2.

Bruk eyeliner børsten til å linse topp- og bunndekslene med den mørkebrune øyenskyggen. Våt børsten litt og dypp den inn i den mørkebrune skyggen. Blås eller ta av overskudd. Start fra det indre øyet, bruk en tynn linje helt over det øverste lokket.

3.

Lag et funky utseende med de sølvgrønne og lyse blå nyanser. Først må du bruke den lyse beige skyggen over pannebeinet ditt, så sveip øyelokket med den sølvgrønne skyggen: Legg minst to lag for å få fargen til å pope. Linje topp og nederste lokk, egyptisk stil, med den lyse blå skyggen.

4.

Sug den lyse beige skyggen på pannebenet, og skygge lokket med lysfersken skygge. Plukk opp en liten mengde middels honningbrun og fei den på stedet der øyelokket danner en naturlig krølling.

5.

Påfør lette ferskenskyggen på gapet mellom din øyenbryn og brynben. Sveip den lyse blå skyggen fra kanten av toppdekslet til krøllen. Deretter bruker du øyeforingspenselen til å binde og topplokkene med mørkbrun nyanse. Dette er utseendet vist på bildet ovenfor.

Tips og advarsler

  • Sett på noen få jakker mascara for en mer dramatisk effekt. av lysere farger med mørkere farger for en helt ny nyanse. Bland den lyse beige skyggen med den lyse blåen for en lys baby blå nyanse; bland den sølvgrønne og lyse blåen for en myk akvamarinskygge. Bare sjanse, knuse en av dine favoritt nyanser, og bland den inn med en vasopopp av dapping for å skape funkyfarget leglans.
  • The Poppy Eyeshadow Palette fra MACs julekolleksjon fra 2008 inneholder seks nyanser: Sweet Eyes, Young Thing, Amorously, Awaken, In Awe and Fall Deeply. Fargene er en veldig lys beige, lett fersken, middels honningbrun, sølvgrønn, mørkbrun og lyseblå. Øyenskyggen kommer i en lys rød boks og var kun tilgjengelig i en begrenset periode. Selv om paletten for tiden er avsluttet, er den fortsatt tilgjengelig for salg fra forhandlere på eBay.