Moro opp stiler for hår

 

Den krøllete knuten

Denne stilen kunne ikke vært enklere, og det er veldig gøy å lage. Denne stilen er designet for naturlig krøllete eller bølgete hår som er skulderlengde eller lengre. Ta krøllete hår og bruk et skinserum til enden og arbeid deg opp til røttene. Skinserumet vil redusere frizz og gi krøllene seriøse glans. Når serumet har blitt jobbet gjennom håret, vri håret opp i en halv bolle og fest den med en hårklov. Tillat tilfeldige krøller å kaskade ned. Fullfør stilen med hårspray hvis du oppnådde krøllene dine med varme.

Sidens hestehale

Denne stilen er morsom, flørtende og perfekt for en ung jente. En hvilken som helst hårlengde kan oppnå dette utseendet men langt hår er best. Vask og tørk håret med en padlepensel for å få det ganske rett. Hvis håret ditt er naturlig bølget, la bølgen forbli og legg til et skinserum for å redusere frizz. Når håret er helt tørt, samles det det i en høy hestehale med et elastikk, slik at hestehale hviler på hver side av hodet. en tommers snitt av hår rundt elastikken for å forklare det. Avslutt utseendet med hårspray ved foten av hestehale for å legge til glans. Et hodebånd ville være et godt tilbehør for dette utseendet.

Top Knot

Dette utseendet er perfekt for naturlig rett, fint hår. Ta ferskt vasket hår og bruk en tekstureringsspray. Tillat håret å lufttørke og arbeid et skinserum fra ender til røtter med fingrene. Samle håret i en bolle som ligger like under krone på hodet. Hvis du har et stort panne, del håret til siden og la smør å ramme ansiktet ditt. Trekk wisps av hår fra bun slik at bare 80 prosent av håret ditt er i en bolle. Avslutt knuten din med hårspray og bobby pin noe løse hår ved foten av hestehale for å holde basen ren.

Preppy hestehale

Denne stilen er flott for en jente på farten eller en sportsbegivenhet. Eventuell hårlengde og tekstur kan oppnå denne stilen. Ta ferskt vasket hår og del det til siden. Tillat at ansiktsrammeseksjoner forblir på forsiden. Samle resten av håret i en hestehale rett under krone på hodet. Ta en bobby pin og pin noen fargerike tråder av håret tilbake, slik at hestehale forblir pent. Finish hestehale med hårspray og et pannebånd for preppy polish.

The Pinned Claw Style

Denne stilen er en interessant bruk av bobby pins og klipp, men det er veldig gøy å gjøre. Lange hårlengder er best for denne stilen. Del rent, tørt hår til siden og la ansiktsrammeringslagene være i fronten. Ta en bobby pin og pin en en-tommers delen av håret tilbake mot kronen din. Gjør det samme på den andre siden, pass på at seksjonene er jevnt og ikke skutt. Endelig ta et stort kløfklipp og vri resten av håret ditt opp i nakkenes nakke og klipp det til hårets underkant med kløen. Dette vil tillate hår å svinge som en hestehale, men ikke være så stram som det forårsaker ubehag. Spray med skinn spray hvis håret ser kjedelig ut. Updo er en stilig måte å trekke av stilen, og fortsatt se rødt teppe klar. For noen jenter styling kan en updo være skremmende, men det er så mange stiler å velge mellom som gjør det enkelt. Sammen med tilbehør, kan disse stilene Vær allsidig for enhver anledning. I løpet av få minutter kan du oppnå stilige, morsomme oppdateringer uten problemer. Ta tak i favoritt styling verktøy og gjør deg klar til å lage morsomme updo stiler.