Hvordan lage et dypt hårbalsam

 

1.

Kombinere eller pusse ut tangles. Fjern all tangles fra håret ditt på vanlig måte. Når du bruker et dypt hårbalsam, trenger du håret ditt til å være glatt og tanglefritt.

2.

Smelt shea smør i hånden. Denne eneste ingrediensen i ditt dype hårbalsam er et hvitt stoff som føles nesten som voksaktig hardt smør. Men det smelter ved kroppstemperatur. Sett en dab i en hånd, og gni deretter hendene sammen for å smelte den. Det vil føles fet.

3.

Påfør dyp balsam til håret ditt. Arbeid det i håret ditt fra røttene til enden, med mindre det er mest tørrbunnen halvparten av håret du er bekymret for. I så fall må du bruke det til bare det tørre eller skadede håret. Gjenta hvis du har ekstra langt eller tykt hår og det første dabet var ikke nok.

4.

Legg håret i et varmt, fuktig håndkle i 15 minutter. dyp balsam, varme og fuktighet vil hjelpe den dype balsamøren å trenge inn i håret.

5.

Vask eller skyll og gjenta. Avhengig av tørrets omfang, må du skyll håret med varmt vann for å fjerne overflødig dyp balsam eller lett sjampo som du vanligvis gjør. Gjenta behandlingen hver uke.

Tips og advarsler

  • Forfatter avviser ansvar og tilbyr artikkel Kun for pedagogiske formål. Karrierene er ansvarlige for aktiviteter som involverer barna sine.
  • Dette hjemme-dype hårbalsam er ekstra rik og kan være ekstremt effektivt for å transformere tørr, sprø, skadet eller til og med bare vanlig hår til ungdommelig, skinnende og mykt hår. Den bruker en unik, lett å få ingrediens - shea smør - som har blitt brukt i Afrika i århundrer for glødende hud og skinnende hår. En relativt billig krukke kan gi deg mange ukentlige dype hårbalsamapplikasjoner.

    Denne artikkelen er opphavsrettsbeskyttet og skrevet for eHow-siden. Kontakt forfatter for tillatelse til utskrift.