Typer av ansikts peeling

  De ytre lagene i ansiktshuden vil gå gjennom mye i løpet av livet ditt: akne, solskader, aldring. Selv om dette skjer for alle, er noen mennesker mer følelsesmessig påvirket av det enn andre. Når hver dag kremer og lotioner ikke er korrigerende nok til ønsket utseende, kan en kjemisk ansiktsskille være ditt neste beste valg. Prosessen med en ansiktsskall er utformet for å ødelegge deler av huden på en kontrollert måte slik at den nye, ubemerkede, yngre hud kan vokse på sin plass.

overfladiske peels

Ifølge det amerikanske samfunnet for plastikkirurger er de mildeste skrellformlene sammensatt av alfahydroksyre (AHA) som glykolsyre, melkesyre eller fruktsyrer. Årsaken til at disse er noen ganger referert til som overfladiske peeling er fordi hele prosedyren kan vare i 20 minutter eller mindre og forårsake minimal ubehag. Personer som får en mild peeling er personer som ønsker å fjerne aknefarget hud eller hud med mild solskader. Dette er en kosmetisk prosedyre som kan gjøres uten å forstyrre en arbeidsplan og andre daglige aktiviteter. Det er imidlertid et kjemisk prosess, så vær sikker på å følge hjem-følg instruksjonene nøye og kontakt legen din wi noen spørsmål eller bekymringer du har.

Medium Depth Peels

For å kvitte seg med fine rynker, anbefales en middels dybdeskall. Denne skelen bruker trikloreddiksyre (TCA), som er igjen på en lengre tidsperiode enn overfladisk peeling og forårsaker betydelig ubehag. Hele prosedyren kan vare opptil 40 minutter og bør gjøres når du har minst to til tre dager å være hjemme.


Deep Peel Å rydde ansiktet ditt med grove ansiktsrynker, flekkete, skadede hud , precancerous vekst og fregner, bør du gjennomgå en dyp peeling. Deep peels bruker fenol, som fjerner ett til to lag ansiktshud over en tidsperiode. Hele prosessen kan ta en time eller mer og vil kreve en beroligende for å hjelpe deg med å tolerere ubehag som du vil oppleve. Dette er ikke skelen som du planlegger under en travel jobbuge; Det er faktisk anbefalt at du tar en uke eller to vekk fra kontoret etter en dyp peelingbehandling. Husk at resultatene som er oppnådd, er vanligvis gunstige, men ta flere måneder for fullt ut å komme seg fra. Din plastikkirurg vil advare deg om alt fra alvorlig rødhet til hevelse som gjenopprettelse av bivirkninger.