Slik Rip Jeans for den distressed Look

 

1.

Finn et gammelt par jeans å trene på. På denne måten, hvis du søler, vil du ikke føle deg så skyldig som du ville hvis du ripet et helt nytt par jeans.

2.

Finn ut hvor du vil hull som skal være. Legg dem på et sted som ikke vil være for upassende og husk at hullet kan bli større hver gang du bærer og vasker dem.

3.

Gni jeans med det du har valgt. Jeg fant de beste resultatene med grovt sandpapir, men du kan også bruke ostgitter eller en hardmetallsvamp hvis du ikke har sandpapir. Gni jeans på områder hvor du vil ha hullene og også på lommene for å gi dem et slitt utseende.

4. Legg en liten spalt hvor du vil ha hvert hull mens du er gni. Sørg for å gjøre dette med knivbladet og unngå å bruke saks. Bruke saks vil ikke gi deg det utseendet du vil ha. Gni hver spalt som du har opprettet til du er nesten fornøyd med størrelsen på hvert hull.

5.

Prøv å bruke forskjellige metoder for å forstyrre hullene i jeansene for å gi dem en litt mer variasjon. Hvis du vil bruke blekemiddel på dem uten at det ser for rotete, bruk en bomullspinne fuktet i fortynnet blekemiddel for å bruke det på bestemte områder. Vask jeansene før du bruker dem hvis du bruker blekemiddel på dem.

Å ha hull og riper i jeansene kan virke dumt for noen mennesker, men det er bare det som er i stil. Du trenger ikke å bruke ekstra penger på å kjøpe et nytt par trange jeans. Du kan enkelt lage dette selv på et billigere par jeans.