Hårfarger som passer til en middels hudton

 

Browns familien

Mørkbrun er den mest naturlige hårfarge for medium hud, men sol- og permkjemikalier kan ta livs- og fargestyrke ut av håret. Det kan gjøre at selv ens naturlige hår virker dårlig egnet hvis hårets farge er kjedelig og monoton.

På samme måte ser mediumhudtoner 'varme rødt og gullfarget ut i farger fra den varme siden av hårfargen. Dyp brun og askebrun er gode kamper for de med middels hudtoner, komplementere mellomstore hudtoner og den brune øyenfarge som er vanlig hos de fleste mellomstore hudfargede mennesker.

Blå og Blond

Medium hudtoner, spesielt de som har en lys olivenfarge, ser bra ut med mørkere blond hårfarge eller til og med en Middelsbrun med blonde striper eller høydepunkter. Blond hårfarge ser bra ut på middels tonet hud om sommeren når solens blekeeffekter blir sett på alle som har vært i nærheten av et basseng eller en strand. Sommertid er en god tid å bli blond så at om vinteren vil alle ha glemt hva din naturlige farge er.

Mørkeblonde farger som Champagne Collection fra Clairols naturlige instinkter har blonde nyanser som gjør middels hud ser frisk ut og ser ut som det ble kysset på dekket av et solskip.

Rød helgenes farge th

Medium hudtoner kan håndtere varmen av rød hårfarge. Fiery auburn farger som ingefær og kanel meld godt med middels hud. Familien av røde på medium hud er et attraktivt alternativ for kanskje en naturlig mørkhåret person å bringe ny fargedefinisjon til håret ved å ha et rødt fundament i motsetning til brun. Clairol's Nice u0026 Easy har røde farger som er perfekte for middels hud fra Honey Berry til Dark Auburn.

Hvis du er usikker på hvordan en ny farge kan se på deg, bruk semi-permanent i stedet for permanent hårfarge som lar deg prøve en ny farge før du gjør en permanent forpliktelse. Ulike hårfarger, enten i familien av den naturlige hårfargen eller en helt ny farge, ser best når den brukes på sunt hår. Pass på at håret ditt er i en sunn tilstand før du bruker farge og dyp tilstand ofte for å holde det sunt. Personer med mellomstore hudfarger har størst mulighet når de velger hårfarge som utfyller hudens stein. Middels hudtoner fra mørk oliven til tawny har grader av rød-gull undertoner som virker naturlige med visse hårfarger.