Naturligvis Curly Short Hair Styles

 

Stiler

Det er mange forskjellige korte frisyrer å velge mellom hvis du har naturlig krøllete hår, uansett din etniske arv. Du kan gå med en vanlig bob, hvor håret er kuttet rett over og lett lagret for å skape en avrundet form. I en asymmetrisk bob er håret kortere på den ene siden av hodet, og skaper en feiende form som kan brukes med eller uten panser. En omvendt bob kutter håret dramatisk kortere i ryggen enn i fronten.

Hvis du vil holde deg unna bobben, har du fortsatt mange alternativer. Du kan prøve en guttkutt, der håret rundt hodet er kuttet i veldig korte lag. Bangs er kuttet lenger, starter ved øret og feier over pannen. En kort, skarp snitt forlater hårets underlag rett over skuldrene. Håret er kuttet kortere, i klumpete lag, jo nærmere blir det til kronen på hodet.

For å sette en retro spinn på krøllet kort hår, prøv en kile kutt. En kil er barbert veldig kort på baksiden av hodet. Håret nær kronen er kuttet lenger, i en 'V' form rundt baksiden av hodet. Sidene av en kile kutt er kuttet om øre lengde og litt kort enn baksiden av hodet. Utseendet er nesten alltid slitt med korte, stumpe kutte knekter.

Krøllete kort hårpleie

Riktig vedlikehold er viktig for å holde naturlig, krøllete, korte hår som ser bra ut. Krøller snurre og spiral hver streng av hår, noe som gjør den svært utsatt for skade. Bruk fuktighetsgivende sjampo og balsam for å holde håret ditt sunt, enten du har tørt eller fet hår. Utfør en dyp-condition hårbehandling, for eksempel varm olje, minst en gang i uka hvis du lider av tørt hår. Krullet hår har mer generelt stoff enn rett hår, så det er best å bruke Mer enn anbefalt mengde gjennomsnittlig sjampo og balsam, som vanligvis måles når det gjelder rett hår. For best resultat, prøv sjampo og balsam laget spesielt for krøllete hår og bruk i anbefalte mengder.

Krøllete kort hår styling

Det er noen stylingprodukter som alle som har en naturlig, krøllete kort frisyre burde eie. Anti-frizz-produkter hjelper jevne krøller ned og hjelper deg med å lage hoppende ringete eller myke bølger. En liten gel hjelper til med å lage spikefulle hårender eller legge til heis til røttene. Gloss spray og shine serum gir dybde til krøllene dine, noe som gjør dem til å virke levende og sunne. Naturligvis krøllete korte hårstiler kan være vanskelig: Naturligvis har det krøllete håret blitt fluffy og vill når det er trimmet kort. Det tar en flott kutt laget av en erfaren stylist for å gi naturlig krøllete hår en attraktiv kort stil. Det tar også skikkelig vedlikehold og styling for å holde kuttet ser best ut.