Hvordan lage en ansiktsmaske som behandler kviser

 

1. Legg til teskje Brewer's Yeast (en ingrediens som finnes i helsekostbutikker) til 1/2 kopp ren NON FAT yoghurt. Rør godt og legg i kjøleskapet over natten.

2. Rengjør huden din som vanlig. Følg med en skrubbe av Baker's Sugar og noen dråper fortynnet Apple Cider Eddik. Skyll godt med lunkent vann og la huden lufttørke.

3.

Påfør masken på tannplaten tykt og la den stå i 30 minutter.

4 .

Skyll godt med lunkent vann, og sprut deretter med kaldt vann. Kjør en Citron Ice Cube over huden. Tørk huden tørr og bruk fuktighetskrem.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har tid til å vente over natten, blander du Brewer's gjær med litt varmt vann til det blir en pasta. Rør pastaen i yoghurt og bland godt.
  • Se min artikkel 'Slik lager du Citron Ice Cubes'
  • Prøv å gjøre dette en gang i uken, og du vil se deg ' re kviser minker i frekvens og antall.
  • Hvis masker får deg til å føle seg 'kløende', fjern umiddelbart med kaldt vann. Ta en Benedryl og bruk 1\% Hydrocortisone Cream.
  • Å behandle flekker med ansiktsmasker er som å drepe en fly med en sledehammer, det blir jobben gjort, men hva med vinduet der flyet satt, det er nå knust på gulvet! Nøkkelen til å behandle hele ansiktet på en gang er De fleste acne masker tørker med en leire eller bentonittbase, og i det lange løp er det irriterende for følsom hud og forverrer blemmer fordi de er så vanskelig å fjerne. Dette hjemmelaget Masque er fuktighetsgivende, helbredende og nærende.