Hvordan bruke høyfrekvens for ansiktsbehandlinger

 

1.

Påfør ultralyd-gelen i ansiktet. Dette bør leveres med settet ditt og gir et flytende medium som gjør det mulig å overføre høyfrekvente lydbølger fra generatoren til ansiktsvevet.

2.

Juster innstillingene til ultralydsenhet i henhold til instruksjonene og ønsket behandling. De fleste enheter produserer vibrasjoner i 1 til 3 MHz-serien med forskjellige pulserende og kontinuerlige driftsformer.

3. Bruk høyfrekvens for å gi dyp rensing for huden. En 30- til 45-minutters økt kan tillate at vibrasjonene bryter opp gamle hudceller og oljeblockeringer. Det kan også øke hudens metabolisme som fjerner avfallsprodukter raskere. Pasienter rapporterer en umiddelbar forbedring av hudens utseende.

4.

Forbedre fine linjer, strekkmerker og solbeskadig hud med sonopheresis. Dette er prosessen med å bruke ultralyd for å få kremer påført ansiktet for å trenge inn dypere. Denne behandlingen krever vanligvis fire behandlinger før resultatene blir sett.

5. Behandle kontrakturer og arrvev med høy frekvens. Forbedringen i disse områdene antas å være forårsaket av oppvarming og løsning av det underliggende kollagenvevet. Behandlingene følges av massasjeøvelser og påføring av spesielle kremer.

Høyfrekvent lyd har blitt brukt siden 1980-tallet for kosmetiske formål. Det produserer varme i det dypere vevet, de raske vibrasjonene gir en masserende effekt og kavitasjonseffekten som skaper mikroskopiske bobler av oksygen. Disse effektene fra høyfrekvent lyd resulterer i en rekke biologiske forbedringer. Følgende trinn viser hvordan du bruker høyfrekvent lyd på ansikter.