Slik løser du skarpe øyenskygge 's

 

1.

Ta din sprukne øyeskygge og et vev. Legg vevet på overflaten, fordi dette kan bli rotete. Du vil da sette øyeskyggen på toppen av vevet og hente verktøyet ditt, uansett om det er en treskikselborttagning eller en blyant. Uansett vil du bruke det til å knuse øyenskyggen, gjør det til øyeskyggen nesten ser opp på bakken. Dette gjør at sluttresultatet ser mye bedre ut.

2. Etter at du har knust øyenskyggen, vil du ønske å ta gnidningsalkoholen og slippe i noen få dråper inn i den knuste skyggen, kanskje 10 dråper. Du vil da ta et fjerdedel og legge det i en kled eller et vev og legge kvartalet i kleden eller vevet, legg det på toppen av skyggen og trykk og til og med mye trykk på tanke på øyeskyggen. Hvis øyeskyggen din ikke er rundt, bruk den samme metoden, men i stedet for å bruke et kvart, legg bare klær eller vev på den og trykk flatt med fingrene.

3.

Endelig skritt er å bare la det sitte der og tørke, det vil bli bra som nytt. Du pigmenteringen vil forbli den samme, og du vil kunne lagre favorittøyeskyggen din. Når det er tørket, kan du begynne å bruke det uten bekymringer. Ikke vær bekymret for å legge til alkohol, det påvirker ikke noe, øynene eller øyenskyggen.

Tips og advarsler

  • Bruk en klut eller et vev med en trykt design for å få det på øyenskyggen.
  • Sett noe på arbeidsflatens overflate for å fange noen av øyeskyggen fallene
  • Den høyere prosentandelen av alkoholen, desto raskere vil den tørke.
  • Ikke bruk for mange dråper alkohol.
  • Dette kan bli rotete.
  • Ikke gjennom dine sprukne eller ødelagte øyenskygger, de jobber fortsatt. Det er riktig, du kan reparere dem for å være gode som nye. Dette tar bare ett minutt på maks.