Typer Fleece Jackets

  Brukes til astronauter 'undertøy, dybdykkedrakt og øreoppvarmere for kalver født om vinteren, er fleece ment å holde folk --- og dyr --- varme. Tilgjengelig i forskjellige stiler og isolasjonsnivåer, vil en fleecejakke Hold deg varm og komfortabel, enten du er på ski, camping eller går på fotballkamp.

Fleece Vekter

Fleece er klassifisert av vekten, noe som gjør at du kan måle jakkenes isolasjonsnivå. 100- Vekt fleece, ellers kjent som lettvekt fleece, skaper en pustende jakke som ikke har mye bulk. To-hundre fleece, eller mellomstoff fleece, er den mest poppel fleece. Jakker produsert av denne typen stoff gir mer isolasjon og varme enn de lette fleecejakkene, mens du bare legger til litt ekstra masse og vekt. Kraftige fleecejakker er laget av en 300-tommers fleece. Når du er mer opptatt av å holde deg varm enn jakken din, er dette den typen fleecejakke du trenger.

Pullover Fleecejakker

Pullover fleecejakker er vanligvis laget av lette eller mellomstore fleece og er slitt ved å trekke jakken over hodet ditt som en genser. Du kan kjøpe dem med eller uten hette. Den er ideell for turer og daglig bruk på kjølige høstdager eller kjølige netter, men lar også kroppen din puste, noe som gjør dem et godt valg for kjølig vær utendørsaktiviteter hvor du vil svette, for eksempel fotturer eller ski. Hvis du vil lagre yttertøy for temperaturjusteringer, gir pullover fleecejakker et godt første lag fordi de ikke er store.

Zip Fleece Jackets

Zip Fleece Jakker har glidelås foran og kan skapt ut av noen fleecevekt, noe som gir dem stor allsidighet. Du kan finne en lett fleecejakke som er perfekt til daglig bruk i vår og høst, eller du kan velge en middels fleece som gir deg ekstra varme samtidig som kroppen din kan puste mens du går på ski eller vandrer i kaldt vær. Heavy fleece zip jakker jobber for stasjonære aktiviteter i kaldt vær som camping eller å gå til fotballkamp. Siden disse jakken glir opp, fungerer de godt som et mellomlag, slik at du kan bære noe lettere under dem og et tyngre plagg over dem. Noen zip fleece jakker gir en mer tilpasset stil av jakke, tapering på siden. Du finner disse jakkerne både med hette og uten hette.

Fleece Windbreakers

Med et vindbestandig skall som nylon eller polyester, kommer fleece windbreakers i alle forskjellige fleecevekter, og gir deg ditt valg av isolasjon. Ytre skallet på disse jakkene har også et vannavstøtende belegg som passer for å gå på strand eller båt uten å bli våt fra tåke, regn eller sjøsprøyt. Når du legger på ytre klær, gir fleece windbreakers et effektivt ytre lag som holder deg tørr og varm. Ytre skallet gjør disse jakka mindre åndbare, og derfor er de ikke fortrinnsvis for høy anstrengelsesaktivitet som å spille sport eller løpe. Kroppen din kan bli overopphetet.