Hvordan skjule en nesestud

 

1.

Fjern din vanlige nese ring. Hvis du nettopp har fått nesen din, må du umiddelbart sette inn en ny stud. Men hvis du har hatt piercing for en stund, og den har blitt helt helbredet, er den enkleste måten å skjule nesestudene, å gjøre det bokstavelig talt usynlig ved å fjerne det til det er greit å erstatte det. Hullet ditt vil ikke lukke opp i flere dager, så lenge du erstatter det på slutten av skoledagen eller følger et intervju, bør du ha det bra.

2.

Dab concealer over hullet. Ofte vil piercingen se ut som en stor blackhead når den ikke har en stud i den. Du kan gjemme det med concealer. Hvis du trenger å forlate studen, kan det være lurt å prøve å legge grunnlaget eller concealer over studen. Dette kan camouflere det til personer som ikke ser etter en piercing, men det kan føre til infeksjon hvis piercing ikke er helt helbredet.

3.

Bytt ut vanlig stud med en Fjern plaststammen. Mange av disse studene har en flat ende som sitter flush mot utsiden av nesen din. Dette gjør piercing og studen helt usynlig.

4. Plukk en klar børste fra en børstehull gjennom hullet. Dette fungerer i utgangspunktet på samme måte som plastpinnen, men det kan være ubehagelig eller falle ut hvis du ikke er forsiktig. Alltid douse alt du plasserer i en piercing med gniddende alkohol før du bruker den for å holde hullet åpent.

5.

Flytt til en 18-gauge stud. Disse studsene er nesten usynlige, og med mindre du har en med en diamant på toppen eller noe annet som trekker oppmerksomhet, vil alle som faktisk merker studen trolig tro at det bare er en blackhead.

Tips og advarsler

  • Nesepiercinger er svært vanskelig å gjemme helt fordi de er bokstavelig talt rett midt i ansiktet ditt. Hvis du forventer en negativ reaksjon på studen din, fjern den hvis mulig for de beste resultatene. Unngå å fjerne studen i de første 8 til 10 ukene for å sikre at den helbredes helt.
  • Hvis du ikke er 18, kan du og din piercer komme i trøbbel for å stikke nesen din uten foreldrenes tillatelse. til du er 18 for å gjøre det og unngå juridiske problemer.
  • Nesestifter kan legge til en tydelig glitrende personlighet, men noen ganger trenger gnisten å gå midlertidig. Du kan ønske å skjule piercing for skolen, under et jobbintervju, eller for å unngå å forstyrre foreldrene dine under middagen. Heldigvis finnes det flere måter du kan skjule på.