Instruksjoner for hodebunnsflettene

 

1.

Komb håret tilbake som forberedelse til flettene, bli kvitt tangles. Så begynn å skille håret. Begynn å skille fra over øret helt til baksiden av hodet og skape en smal del av håret. Fortsett å skille over hodet til du kommer til det andre øret. Disse seksjonene av håret vil bli brukt til å gjøre hodebunnsflettene - jo smalere delene, jo flere flett du vil kunne lage.

2.

Begynner på toppen av

3.

Komb gjennom de tre underavsnittene for å sikre at det ikke er noen knuter eller tangles.

4.

Kryss av høyre delen over midtdelen. Den opprinnelige høyre delen skal nå være i midten.

5.

Trekk alle tre seksjonene vekk fra hverandre for å stramme fletten.

6.

Kryss av venstre håndseksjon over midtdelen - den opprinnelige venstre delen er nå midtdelen. Trekk igjen alle tre seksjonene for å stramme fletten.

7.

Løft en liten del av håret med enten en fin kam eller enden av en rotte hale kam, fra høyre side av flettet og legg til dette stykket til den eksisterende høyre delen av flettet. Kryss den over midtdelen og stram.Følg disse samme instruksjonene med den venstre delen av flettet. Gjenta dette trinnet, skifte mellom venstre og høyre, til du har en full flette.

Gjenta trinn 2 til 7 med alle seksjoner av hår som er opprettet i trinn 1.

Tips og advarsler

  • Spray den ferdige frisyren med litt hårspray for å temme løse tråder og sørg for å holde flettene trygge.
  • Hårbunnsflettene (også kjent som cornrows) er afrikansk opprinnelse. De gir utseendet til en intrikat og komplisert fletningstil; i virkeligheten er imidlertid hodebunnsflettene ikke veldig vanskelige å veve. Alt du trenger er litt øvelse. Hodebunnsflett kan gjøres på nesten alle typer hår, så lenge håret er av minst middels lengde og ikke for tynt. Denne frisyren er egnet for både menn og kvinner, og er best å gjøre i de varmere årstidene, slik at hodebunnen kan puste.