Hvordan forhindre en tatovering fra å falme

 

1.

Følg tattoo artistens anvisninger om hvordan du skal ta vare på tatoveringen. Etter å ha tatt en tatovering, må du holde den dekket i et par timer, hold det vasket og fuktet og se etter infeksjoner. Hvis du ikke følger instruksjonene i begynnelsen, kan permanent tatovering få skadelige effekter.

Bruk solkrem på tatoveringen når den er utsatt for sollys . Solen vil forsvinne blekk i en tatovering, noe som får den til å se uattraktiv og mindre levende.

3.

Fukt huden der tatoveringen befinner seg. Lotioner eller kroppskrem er fine valg. Bruk den hver natt før sengetid for å holde huden frisk.

4.

Bryt ned og fyll inn hver 5 til 10 år. Dessverre vil tatoveringer forsvinne over tid, og fylling er nødvendig. Ta vare på huden din når du går tilbake for en fylling. Hold den dekket rett etterpå, og i de følgende dagene, hold den vasket og fuktig. < / p> Tatoveringer er langt en av de eldste trender av mennesker. Arkeologer har oppdaget gamle mumier som bar tatoveringer på sine kropper. I dag velger folk over hele verden fortsatt å markere sine kropper med spesielle symboler, ord eller bilder. Hvis du tenker på å få en tatovering, eller allerede ha en tatovering, vær spesielt oppmerksom på at det varer så lenge du kan. Selv om tatoveringer er permanente, vil fargen falme over tid. Det er noen ting du kan gjøre for å redusere fadingprosessen.
PDF:c125