Slik bruker du sminke på et blekt ansikt

 

1.

Kjøp godt. Sørg for at din tonede fuktighetskrem og concealer matcher tonen i huden din. Hvis du er veldig blek, sørg for å unngå hudpleie linjer som har mange gule toner i dem, for eksempel Bobbi Brown. Neutrogena har mange farger for det meget bleke.

2. Legg på tonet fuktighetskrem. Dekk ansiktet ditt til selv hudtonen din. Stiftelsen ser ofte for tykk ut eller blir for mye på det svært blek.

3.

Påfør concealer under øynene dine og hvor som helst du føler at du trenger ekstra hjelp. Bruk ringfingeren for å sørge for at du har en lettere berøring.

4. Bruk en stor pulverbørste til å bruke rødme til eppene på kinnene dine. Husk å bruke en veldig lyserød eller fersken da mørkere farger bare gjør at du ser rar ut.

5.

Fokuser på øynene dine. Bruk en brun mascara slik at du ikke ser for sterke mot din bleke hud. Pinks og browns fungerer som øyenskygger.

Tips og advarsler

< li> Inne i albuen din er enda blekere enn håndleddet ditt, det er et flott sted å prøve på concealerfarger.
  • Ikke glem halsen din. Pass på at du blander din farget fuktighetskrem inn i kjeven din.
  • Å vite omfanget av solbransjen og spredning av hudkreft, er det ganske tydelig at det er mange mennesker som ikke vil ha blek hud. Men forlater huden din blek er sunnere, senker forekomsten av hudkreft og rynker. Blek hud kan være vakker så lenge det er tatt vare på og gjort opp riktig.
    PDF:c123