Black Hair Braiding Styles

 

Cornrows

Cornrows er laget ved å skille håret i små seksjoner fra hodebunnen til nakke og deretter flette hver i nærheten av hodet. Hver del har en permisjon på hårbunnen for å holde den tørr. Braidene ser ut som rader med mais i et felt, derav deres navn. Denne stilen er praktisk og fungerer bra for en kvinne på farten. Det må ikke gjøres noe før det må gjenopprettes. Cornrows kan også flettes i zigzags, sirkler eller andre stiler. Vær forsiktig for å unngå at flettene blir for stramt, eller håret kan bli trukket ut.

Enkle fletninger

Den enkleste versjonen har håret skilt ut i en tommers kvadrater, som deretter flettes individuelt. Små jenter kan også ha på seg denne frisyren, og vil vanligvis ha perler som dekorerer endene. Håret kan også være cornrowed mot hodet opp til et punkt, og deretter omgjort til enkelt fletninger for resten av lengden. Enkelt flett kan styles på omtrent hvilken som helst måte. De kan bli trukket tilbake til en hestehale, flettet igjen i franske fletninger eller slitt i pigtails.

Hårvrikker

Denne frisyren er enkel å oppnå og har attraktive resultater. Ifølge blackwomenbeautycentral.com må håret vaskes og tørkes først. Deretter er håret delt inn i seksjoner. Jo større delen, desto tøffere blir vridningen. Hver seksjon har gel- eller hårsmør påført det og deles deretter i to. De to seksjonene pakkes deretter rundt hverandre og får lov til å tørke. Stilen kan vare i en uke. Vendingene kan også bli fortrykt og forsiktig fluffet, noe som resulterer i en stil som kalles vridningen. Dette er flott for å gi en løsere tekstur til tett krøllet hår. Fletninger for svarte kvinner har eksistert i tusenvis av år, og mange av disse fletningstilstillingene er fortsatt populære. De er fleksible og kan brukes til uformelle eller formelle anledninger. De kan til og med være dekorert med buer, barretter eller bånd for å aksentere stilen. Kornkorn, enkle fletninger og hårvinkler er vakre, funksjonelle eksempler på stiler som mange kvinner bærer i dag.