Hvordan Bleach Eyebrows

 

1.

Les alle instruksjonene og advarslene for kremblekemiddel som du kjøper. Instruksjonene vil fortelle deg å utføre en allergitest. Gjør det 24 timer før du planlegger å fargestille øyenbrynene dine. Ikke hopp over dette trinnet, du vil ikke ha en alvorlig reaksjon på ansiktet ditt, spesielt så nær øynene dine.

2. Vask ansiktet med såpe og kaldt vann eller mildt rengjøringsmiddel, og tørk deretter opp. Ikke skru opp ansiktet ditt før hånden, og sørg for at rommet ikke er dampende i det hele tatt. Varmt vann eller damp vil føre til at porene i ansiktet ditt åpnes, og gjør irritasjon mye mer sannsynlig.

3

Bland blekemiddelet i henhold til pakningsanvisning, og bruk for hvert øyenbryn, dekker håret helt. Vær forsiktig med å holde den ut av øynene. Hvis du får litt blekemiddel i øynene, skylle dem umiddelbart med mye kaldt vann.

4.

Vent til blekemiddelet fungerer. Det er vanligvis ca 10 minutter, men følg anvisningene.

5 .

Fjern blekemiddelet og skyll det lett med kaldt vann og tørk det tørt. Gi deg en dag til å bli vant til det fordi det kan gjøre en stor forskjell.

Du lurer kanskje på hvorfor i verden noen noen gang ville bleke sine øyenbryn.

Vel, det er noen grunner. Det mest åpenbare å være hvis du lyser håret ditt. Å ha lyseblond eller rødt hår med svarte øyenbryn kan være et godt utseende for noen, men mange av oss vil helst falle utseendet på å være 'naturlig'.

Så hold deg hemmelig og blek de øyenbrynene. Jeg lover at du ikke vil angre på det.