Dramatiske hårfargestiler

 

Uvanlige farger

Velger en uvanlig farge fra Crayola-boksen, for eksempel brannmotor rød, lilla, oransje eller grønn eller blå, er et av de dristigste hårvalgene du kan lage. For å prøve ut et virkelig vilt utseende, bruk Manic Panic merkevare hårfarge. Den kommer i over 30 forskjellige nyanser, og noen farger lyser selv under svart lys. Du kan sette en gal farge på toppen av din eksisterende farge for et subtilt utseende, eller legge til farge etter bleking for en super lys og psykedelisk frisyre.

Svart og hvitt

Jet svart eller lyst hvitt hår kan også lage en kraftig uttalelse. Den mørkeste, mest ekstreme sorten er en blåbasert svart, som ser så skinnende ut som en oljeplate og viser hint av blått når lyset treffer det. Rødbaserte svarte er også dramatiske, og har et snev av maroon. På den motsatte enden av spekteret, vil rent hvitt hår vende hodene, selv om det kan ta mye sterk bleking for å oppnå utseendet.

Flere farger

Høydepunkter, lavlys og fargepaneler kan også gi dramatiske effekter. Fargekombinasjonene som er mulige for disse utseendet, går fra konservative til absurde, og er begrenset bare av fantasien din. En populær kombinasjon er et svart / hvitt utseende, med mørkt hår på underlagene og lyse blonde på toppen. Døende bare tipsene til håret er også et unikt utseende. For eksempel kan en blond bob bli omgjort til en funky ny stil ved å fargelegge rundt en tomme eller så med hår i endene. Spissene på smørbrød kan også bli farget, noe som gjør at håret ditt er 'skreddersydd' i en gal farge.

Fargestrikker

Strikker eller striper av farge kan også gi håret ditt mer personlighet. Fargestrikker er forskjellige fra generelle høydepunkter, som er mye mer subtile. Med striper, tenk rødt, lilla eller blått. Disse stripene kan være strategisk plassert for å ramme ansiktet ditt, eller du kan gå for vill over biter av farge. Du kan til og med velge streker i flere farger, men vær så snill å velge matchende farger, med mindre du vil se ut som en regnbue.

Betraktninger

Før du bruker noen type hårfarge, er det en god ide å gjøre En streng test vil også hjelpe deg med å finne ut om kjemikaliene er for sterke for håret ditt. Bleking er spesielt tørking og skade, og bør brukes med forsiktighet. Husk også at mange av de mer dramatiske hårfargene er permanente, og det kan være vanskelig å fjerne dem. Noen ganger kan vanlig gammelt brunt eller blondt hår ikke klippe det. Selv om naturlig skjønnhet kan være mye slående, trenger håret et kjemisk indusert spark. Heldigvis finnes det mange dramatiske hårfargestiler som vil gi deg en fin touch til utseendet ditt . Du kan legge øyeblikkelig drama til noen frisyrer med vill, lyse farger og andre styling triks som streker og paneler.