Vil en semi-permanent skylling skade håret?

 

Fordeler

Halvvarig hårfarge er en forsiktig hårprosess som vil gi glans og en silkeaktig følelse til håret. Det inneholder ingen ammoniakk, og forhindrer derfor skade på kutikk. Den fungerer som en barriere mot harde vannmineraler og varmestyling. Semi-permanente fargestoffer mørkner også den eksisterende hårfarge og gir livskraft. Siden det er en midlertidig flekk, blir det ikke noen røtter å kjempe mot. Fargen skaper gradvis ut.

Funksjon

Halvvarig hårfarge brukes til å tone ned brassy høydepunkter eller legge til pigment når høydepunktene har blitt for lett. Det brukes til å legge til liv og dybde i håret og blander også grått hår, noe som gir det et naturlig utseende.

Misforståelser

Halvvarig hårfarge er ikke den samme som permanent farge, fordi det ikke vil tette håret. Siden det er en lav prosentandel peroksid (eller ingen i det hele tatt), vil den ikke løfte hårets naturlige pigment. Det brukes bare til å sette farge på håret eller mørke håret.

Halvvarig hårfarge vil ikke helt dekke grå hår. Den lave prosentandelen peroksid vil ikke åpne kutikalet, som er nødvendig for fullstendig grå dekning. Permanent hårfarge ville være det beste alternativet for fullstendig dekning.

Tidsramme

Halvvarig hårfarge blir gradvis sjampo ut i fire til seks uker. Jo mer du shampoo, jo raskere vil det vaske ut. Du vil fortsatt se rester av fargen, men det vil bli veldig svakt.

Expert Insight

Før du bruker en halvvarig hårfarge, er det nødvendig å shampoo håret med en avklarende behandling. Dette vil fjerne noen harde vannmineraler og produktoppbygging som kan hindre fargeprosessen. Håndkle tørker håret grundig. Mens håret ikke trenger å være helt tørt før påføring, vil fuktig hår ikke akseptere fargen. Bruk fargen som starter ved hodebunnen. og arbeide deg ned i hårakselen. Komb fargen gjennom med en tannkam for å sikre at fargene fordeles jevnt. Avhengig av fargelinjen, trenger den bare å behandles i 20 til 30 minutter. og varme for et mer intensivt og langvarig resultat.

Advarsel

Overbehandlet hår bør konditioneres med proteinbehandling før du bruker en halvfast hårfarge. farge vil oversvømme i kutikulaen, noe som får den til å bli for mørkt. En proteinbehandling vil bidra til å fylle hullene i neglene for å sikre riktig resultat. Bruk aldri fuktighetsgivende behandling før semi-permanent hårfarge, fordi det vil føre til at fargen glir av. Når det gjelder hårfarge, er mulighetene uendelige. Det er flere forskjellige hårfargeprosesser å velge fra, men semi-permanent farge er minst skadelig, fordi den ikke inneholder noen ammoniakk og har lav prosentandel peroksid eller ingen i det hele tatt. Halvvarig hårfarge er et utmerket alternativ hvis du vil presentere deg selv med farge, tone ned en brassig blond, utdype din eksisterende farge (farget eller naturlig) eller legge til skinne.