Slik bruker du falske øyenvipper

 

1.

For en øyenvippe stripe, begynn med å fjerne stripen fra plasthuset. Jeg liker å begynne med å bøye stripen til et 'c' form et par ganger. Dette bidrar til å forme øyenvippebåndet mer til øyet.

2.

Bruk deretter øyenvippens lim. Selv om vippene blir annonsert som 'limt', bruker jeg nesten alltid ekstra lim - du vil ikke ha noe feil! Du bør bruke limen jevnt på hele stripen, men jeg legger alltid et ekstra på enten ende fordi dette er hvor øyevippene er best anbrakt.

3.

Det er vanligvis best å bruke sminke og eyeliner før du bruker øyevippene, slik at du ikke vil forstyrre stripen etter at den har blitt påført. Du kan ikke bruke et krystall eyeliner for øyenvipper, fordi dette ikke tillater at klæbemidlet holder seg fast. I stedet bruker du en flytende liner og gå videre og påfør et lag mascara.

4.

Tid til å bruke lashet! Det er to måter å gjøre det på. Det første er å søke det siste for hånden. Bruk en hånd til å strekke det lukkede øyet, og bruk den andre hånden til å bruke lashet. Begynn på innsiden, og smør deretter lashremmen lett til du har nådd utsiden av øyet. Du må kanskje holde den nede på begge sider mens viskene tørker. Vær tålmodig! Ikke prøv å åpne øynene dine for tidlig.

5.

Den andre metoden er å bruke pinsett eller en plastapplikator (ofte solgt i kombinasjon med øyenvipper). Sett viskene i applikatoren og fest den til øyet. Du må fortsatt klappe på kantbåndene for å feste dem på dekslene dine best mulig.

6.

Hvis du bruker individuelle vipper , vil du benytte lignende metoder, men jeg anbefaler at du bruker aluminiumsfolie, og legger limet på folien (det enkelte limet kommer ofte ikke i rørform). Legg dine individuelle visker på pincetene, og dyp viskene i lim. Rådfør deg med de ytre piskene, og arbeid deg med.

Tips og advarsler

  • Hvis du først lykkes, prøv igjen! Ta av limet som fremdeles er på øyelokket, og prøv å søke igjen!
  • Vær forsiktig når du fjerner øyevippene! Individuelle pisker kan typisk være på i to dager, mens stripefylene bare varer en dag. Jeg tror disse er best fjernet i dusjen, og du må kanskje ha en mild såpe for å løsne limet.
  • Lang hemmeligheten til skjønnhetsdronne overalt, kan falske øyenvipper gjøre en vakker uttalelse for en spesiell begivenhet. Her er det enkelt å bruke dem!