Hvordan lage Concealer

 

1.

Kjøpe ingredienser. Du trenger en premade krem ​​base og noen forskjellige nyanser av ublandet glimmer. Disse kan begge kjøpes fra en engros makeup leverandør som Monave, som spesialiserer seg på å selge produkter for folk som er interessert i å lage sin egen sminke. Den unblended glimmer er det som gir concealer sin farge, så sørg for å velge glimmer i farger nær hudtonen din. Oriental beige glimmer blandet inn med noe fantastisk gull glimmer vil resultere i en nyanse som matcher varme hudtoner som beige og brunfarge. Justere mengden orientalsk beige vil fungere for rettferdige og lyse hudtoner. Sienna, bronse og sienna fine er gode skyggevalg for mørkere hudtoner.

2.

Slip den ublandede glimmeren i en kaffekvern for å bryte fra hverandre. Du kan også bruke baksiden av en skje for å knuse glimmeren i et glatt pulver. Et annet alternativ er å plassere glimmer i en ziplock pose og forsegle den stengt. Bruk fingrene til å knuse noen store klumper til de har blitt jevnet ut.

3. Legg om lag 2 spiseskjeer krembasert i en plastblandingsboks. Legg deretter til ca 1 spiseskje av glimmerpulveret og rør for å blande. Uansett hva du bruker til å måle ingrediensene, bruk 2 deler av krembasen og 1 del av glimmerpulveret.

4.

Med den elektriske miksen på lav hastighet, slå forsiktig krem ​​og pulverblandingen til fargen er helt jevn. Dette er for å sikre at pigmentet blandes grundig sammen med krembasen; ellers ville du bli igjen med en flekkete og ujevnt farget concealer. Ca 5 til 10 minutter bør være tilstrekkelig til at krem ​​og pulver blandes godt med hverandre.

5.

Bruk en spatel, overfør den ferdige concealeren til en glass- eller plastkanne for lagring. Bruk en concealer sminke børste til å bruke concealer på toppen av blemishes og mørke under øyesirkler.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med forskjellige nyanser av ublandet glimmer til du har opprettet en kombinasjon som best passer din personlige hudtone.
  • Concealer er en type sminkeprodukt som brukes til å dekke opp kviser og misfarginger i huden. Enten du starter din egen kosmetikkvirksomhet eller bare ønsker å lage din egen sminke, er det en god ide å lære å lage concealer. Ved å kjøpe de nødvendige ingrediensene i bulk, vil du faktisk spare penger i det lange løp om å kjøpe en dyr merkevare av concealer fra en butikk. Du kan også gi din ferdige, personlig laget concealer som gaver til familie og venner.