Korte frisyrer for bølget hår

 

Kort og slank

Denne stilen kan oppnås ved å få et kutt, rett over kragen, og avskjære håret på siden. De naturlige bølgene gir ekstra kropp og rammer ansiktet. For økt fylde, kan du også krølles på nakken og ytre kantene av håret under. Dette gjør håret til å virke tykkere og til og med legger til lengden på hårets sider. Lett å spray håret ditt med hårspray vil holde bølgene på plass lett.

Short Flip

Denne stilen er en kortere versjon av en bob. Håret er i utgangspunktet alle en lengde rundt sidene og baksiden. Bare knektene er kuttet til en kortere, litt tett lengde. Etter dine preferanser kan endene på håret bli kastet ut eller krøllet under. Den naturlige bølgen i håret gjør håret til å virke mer full av kropp. Denne stilen er enkel å gjenskape, og etter en kort treningstid trenger du ikke lenger et krøllejern for endene. Du kan vaske, tørke og lett børste håret på plass, og du vil ha en vakker, bølgete, kort stil.

Frigjørende bølger

Hvis du vil ha en rask frisyre, er dette den rette for du. Ved å ha håret kuttet bare til nakkenes nakke, ser du nydelige bølger full og sunn. Denne stilen kan oppnås ved å legge til en liten mousse til fuktig hår og bruke fingrene til å stilte den på plass. Du har muligheten til å skille den ut på siden eller nedover. La håret lufttørke og spray det lett med hårspray. Du vil ha vakre bølger og hoppekroner som gjør håret ditt frisk og sunt.

The Classic Bob

Hvis håret ditt har bare en minimal mengde bølger, kan det hende du vil ha den i en klassisk bobstil. Dette er et enkelt kutt hvor lengden av håret kan treffe hvor som helst fra kragen til skuldrene. Det er også lett å håndtere og krever bare litt styling gel eller mousse før du tørker den og flipper den under med et stort fat krøllejern. Denne stilen har eksistert i mange år og er perfekt for hverdagsbruk eller spesielle kvelder ute på byen. Naturligvis bølget hår er et vakkert attributt. Men noen ganger har de med bølget hår noen problemer med å velge den beste stilen. Mens lang bølget hår er fint, kan korte frisyrer også se like stilig ut og være mye enklere å håndtere. Her er noen flotte stiler for kort bølget hår som ser vakkert ut. Når du har fått det riktige kuttet, kan du enkelt lage disse stilene og vedlikeholde dem hver dag i hjemmet.