Effektiv Behandling av Toenail Svamp

 

Medisin

Aktuelle kremer er vanligvis ineffektive for tånegelsvamp, derfor må du se en lege hvis du merker at det utvikler sopp. Hun kan vanligvis ordinere en medisinering som vil rydde opp. Imidlertid er de fleste av disse medisinene ganske dyre. Itrakonazol, terbinafin og flukonazol er alle foreskrevet for å bekjempe tånegelsvamp. Legen din vil vil sørge for at du er sunn nok til å ta disse legemidlene, da de kan forårsake leverskader, hodepine og utslett. Men mange finner stor suksess med disse medisinske behandlingene for sin sopp.

Fjerning

Hvis du ikke er sunn nok til tånegelsvampemedisin, og tånegelsvampen din faktisk forstyrrer ditt daglige liv, kan din helsepersonell kanskje foreslår at han fjerner tåneglen i sin helhet. Fjerning av tåneglen utrydder svampen ved å fjerne keratinet som svampen strømmer på. Selvfølgelig kan denne prosedyren være potensielt smertefull og har litt gjenopprettingstid. Tånegelen er kuttet bort fra foten, og så blir foten bandasert. Det kan ta opptil ett år for et nytt tånegl å vokse, ettersom de vokser ganske sakte. Men for noen som lider av invaliderende tånegelsvamp, er dette en effektiv behandling.

Forebygging

Ved tånegelsvamp, forebygger den beste behandlingen det for det første. Toenail sopp kan spres ved å komme i kontakt med bakterier, som deretter får lov til å formere seg i det varme, fuktige området på føttene. Bruk alltid gummistøvler eller flip flips når du er i offentlige dusjområder. Ikke gå på barfot hvis du ikke er i ditt eget hjem. Når du har dusjer, vask føttene og la dem tørke grundig før du legger på sko eller sokker. Velg sko som gir føttene nok plass til å puste og ikke bli svett. Ikke la svampen være et miljø der det kan mate og vokse. Toenail sopp er ikke bare unattractive, det kan også være rettferdig smertefullt. Du kan merke en fortykkelse eller flak av tånegelen, noe som kan forårsake store ubehag hos mange pasienter. Når du oppdager en tånegelsvamp, bør du umiddelbart avtale med din helsepersonell. Kremer fungerer vanligvis ikke for tånegelsvamp, men det finnes effektive behandlinger tilgjengelig.