Hårreparasjonsprodukter

  Det er vanskelig å ikke skade håret ditt, spesielt hvis det vokser lenge. Farging, perming eller bleking av håret ditt tar sin bompenger, og andre uunngåelige faktorer, som forurensende luft, kan også føre til skade på håret. En løsning er bare å hugge dette skadede håret av, men du vil kanskje investere i hårreparasjonsprodukter i stedet. Disse er tilgjengelige fra supermarkeder og nettbutikker, samt fra frisørsalonger.

ApHogee to minutters rekonstruktør

Keratin-to minutters rekonstruktør fra ApHogee-merket er designet for å styrke brutt og sprøtt hår raskt og effektivt. Det er mest egnet for hår som er moderat skadet av klor og hardt vann, blant annet. Rekonstruktøren bruker vitaminer og botaniske oljer til å revitalisere håret og gjenopprette glansen. Produktet blir brukt etter shampooing under dusjing og bør brukes regelmessig til håret er tilbake til en sunnere tilstand.

John Frieda Overnight Serum

John Frieda-merkevaren har gjort mye forskning på årsakene til frizzy og skadet hår og dets utvalg av produkter er viet til å bekjempe disse problemene. Selskapets Overnight Serum er designet for å reparere skadet eller krøllete hår over natten. Du bruker serumet før du legger deg til sengs ved å gni en liten mengde i skadede ender i håret, med hendene. Om natten går serumet på jobb, og om morgenen føles håret mykere og sunnere. Serumet bør brukes noen ganger i måneden for å holde håret i topptilstand.

Biolustre Revive Instant Reparasjon

Denne behandlingen fra Biolustre-merket tar sikte på å få håret til å se ut og føler seg mye sterkere. Biolustre har utviklet en hårbehandling som kalles Lustreloc Technology. Denne teknologien gjør at merkevarens hårreparasjonsprodukter kan binde seg til hårets indre lag, noe som bidrar til å styrke håret på lang sikt. Biolustres kliniske forskning som beskrevet på UK Hairdressers nettside, er sunt hår som faktisk er så mye som 300 prosent sterkere enn før behandlingen.

Fudge Dynamite Reparasjonsbehandling

Denne dypbehandling av Fudg e Dynamite-merket er rettet mot personer med spesielt skadet hår, enten spesielt tørt hår eller hår som er skadet av kjemikalier. Behandlingen påføres etter shampooing og arbeidet gjennom hele håret før skylling. Resultatet, ifølge Boots helsevesenets nettsted, er hår som er skinnere, glattere og sterkere.