Hvordan velge produkter for tørr hud

 

1.

Bruk fuktighetsgivende badeprodukter som inneholder oljer. Disse vil sippe inn i tørr hud og sørge for at den ikke tørker ut.

2.

Prøv en luftfukter. Hvis luften i hjemmet ditt er tørt på grunn av klimaanlegg eller oppvarming, vil en luftfukter bidra til å holde vannet i luften.

3.

Bathe med milde rensemidler. Hold deg unna såpe og kroppsvask som har sterke kjemikalier eller alkohol i dem. Disse produktene vil fjerne fuktighet fra huden din.

4.

Kjøp tykke lotioner. Kremrike, vannbaserte lotioner er gode for daglig bruk. Med mindre du bruker dem på hendene, har de ikke en tendens til å gni av i løpet av dagen. For tørr hud på hendene, prøv en tynnere lotion med naturlige oljer som hjelper hendene å holde fuktighet hele dagen.

5.

Start med å bruke en elektrisk barberhøvel. Den vant 't kafe' og irriterer huden som en rett barbermaskin.

Tips og advarsler

< / p>
  • Test informasjon for deg selv. Når det er mulig, gå inn i en salong eller et varehus hvor du kan teste noen av fuktighetskremene før du kjøper dem. Det er ingenting som en personlig test for å fortelle deg om fuktighetskrem du har er den rette.
  • Uansett om det er vinterens død eller sommervarmen, har noen av oss problemer med tørr hud. Mange faktorer kan føre til tørr hud, som det du bruker til å bade med eller vaske klærne med. Det er mange forskjellige ting å se etter når du handler for produkter som vil bidra til å lindre problemet.