Hårvoksende produkter for kvinner av farge

 

Hvordan håret vokser

Håret ditt dannes i en pose-lignende struktur som kalles follikkelen; delen du ser og kammer kalles hårakselen. Det er tre vekstfaser. Den aktive vekstfasen eller anagenfasen varer i flere år. Under anagenfasen har håret en aktiv mengde melanin, som bestemmer farge. Den regressive fasen, eller catagenfasen, varer fra tre til fire måneder, hvor håret ikke vokser og ikke kaster. I hvilefasen begynner telagenfasen, hårskurene og det nye håret å vokse.

Sjampo

Mange sjampoer inneholder sulfater som kan strippe håret og gjøre det sprø og ødelegge. Dette kan være spesielt skadelig hvis håret har en tett spolete tekstur eller delikate krøllemønstre. Sjampoer som inneholder sulfater bør ikke brukes. Les etiketter og kontroller at sjampoen din er sulfatfri. EverPure Shampoo fra L 'oreal er en lett tilgjengelig sulfatfri sjampo. Marokkansk oljefuktighetsreparasjonshampo legger til fukt og protein uten sulfater.

Fuktighetsgivende balsam og behandlinger

Håret ditt trenger fuktighet og protein for styrke, så hvert produkt Du trenger å håndtere disse to behovene. Aphogee er en god proteinbehandling som kan brukes til alle teksturer og kjemisk avslappet hår. Bruk en vannbasert fuktighetskrem som effektivt trenger inn i håret. Profectiv Mega Growth fuktighetsgivende balsam har denne egenskapen. -baserte fuktighetskremer forsegler fuktighet inn eller ut, og bør bare brukes til glans. Les etikettene på et balsam eller en behandling du bruker for å forsikre deg om at den ikke stole på oljer som lanolin, mineralolje eller petroleum for å få resultater.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer er avgjørende for hårets helse og vekst. Inntaket av de riktige vitaminer og mineraler spiller en viktig rolle i helsen til håret ditt. Du kan maksimere vekstsyklusen ved å ta riktige næringsstoffer. Betakaroten og biotin er avgjørende for å fremme hårvekst. Metylsulfonylmetan, eller MSN, bidrar til å produsere sunn keratin og øker anagens vekststadiet. Niacin og vitaminer B6 og B12 har også vist seg å fremme hårvekst. Disse vitaminer og mineraler finnes i matvarer du spiser, og også i tilleggsform.

Styling Products and Tools

Bruk varmen sparsomt på håret ditt. Å trekke håret inn i hestehale og la det tørke naturlig er den beste måten, men ikke alltid mulig. Et utjevningsserum er den beste typen produkt som skal brukes ved tørketørking. Du kan bruke et flatt jern for jevnhet; et keramisk jern, som CHI jern, er det beste valget. Silkebaserte produkter som Biosilk er gode for blåsørking og flatstryking. Biosilk er også et ypperlig etterbehandlingsverktøy, og gir nydelig glans

Relaxers og Perms

Relaxers og perms er forskjellige. Avslappere gjør håret rett og perms oppfordrer krøll. FiberGuard relaxer fra Affirm er et godt valg da det fukter og slapper av. Avslapping av håret bør gjøres i en salong; en stylist kan se områder av hodet ditt som du ikke kan. Å røre opp ny vekst betyr at relaxeren bare skal brukes på den nye veksten og bør unngå hodebunnen. Hvis du har naturlig rett hår og vil legge til tekstur og volum, velg en perm. Perms bruker en løsning påført over en herdestang for å skape nye krøllemønstre i håret.

Tips

Bruk en tannkam og en naturlig børstet børste for å holde deg fra å bryte og trekke håret. Unngå å bruke gummibånd. Legge til et egg til din favorittbalsam, vil gi det tilsatt protein, og etterlatt i behandlinger som Redken Extreme Anti-Snap, kan du ta opp tørrhet mens du er tørketørking. Ikke bruk termiske verktøy som ikke kan varmebehandles. Et satinhett eller putevar du sover vil bidra til å forhindre brudd. Hårvakseprodukter til kvinner med tett spolt hår, lettere blandede kvinner eller kvinner i østlig avstamning er tilgjengelige over hele verden. Å forstå hårvaksemønstre for etnisitet vil hjelpe deg med å forbedre helsen og skjønnheten i håret ditt.